Will Trent

© 2023 American Broadcasting Companies, Inc. All rights reserved.
Will Trent

Ohjelman kuvaus

Georgian tutkintaviraston erikoisagentti Will Trent hylättiin syntymänsä jälkeen ja varttui karuissa oloissa Atlantan ylikuormittuneessa sijaishoitojärjestelmässä. Nyt hän haluaa varmistaa ainutlaatuiseen näkökulmaansa nojautuen, ettei ketään enää hylätä hänen laillaan, ja Will Trentillä onkin GBI:n korkein tapausten selvitysprosentti.

Jaksot

Kausi 1
 • 1

  Pilot

  +

  Kun murhatutkinta paljastaa, että tapaukseen liittyy enemmän kuin miltä aluksi vaikutti, erikoisagentti Will Trent turvautuu teräviin vaistoihinsa ja ainutlaatuisiin kokemuksiinsa selvittääkseen totuuden.

 • 2

  I'm A Pretty Observant Guy

  +

  GBI:n jatkaessa kadonneen tytön tutkintaa epäillyn etsiminen alkaa turhauttaa Williä. Angie joutuu punnitsemaan nykyistä suhdettaan työstäessään uutta tapausta Ormewoodin kanssa.

 • 3

  The Look Out

  +

  Kun paikallisen jalkapallosankarin vaimoa ammutaan pieleen menneen ryöstön yhteydessä, Will päättää ratkaista tämän yksinkertaiselta vaikuttavan tapauksen nopeasti. Angie ja Ormewood tutkivat paikallisen kiinteistönvälittäjän murhaa.

 • 4

  Don't Let It Happen Again

  +

  Willin ja Faithin tutkinnalla pikkukaupungissa tehdystä murhasta on suuria seuraamuksia heidän löytäessään yhteyden ratkaisemattomaan tapaukseen. Vartijan kuolema tuottaa hämmennystä Angielle.

 • 5

  My Stupid Detective Brain

  +

  Osavaltion puistopoliisien otettua yhteyttä Will ja GBI tutkivat Atlantan poliisilaitoksen kanssa tapausta, jossa on kaksi kuollutta uhria ja varsin vähän vastauksia. Will edistyy kumppanuutensa suhteen Faithin kanssa heidän kerrottuaan henkilökohtaisia salaisuuksia toisilleen.