Will Trent

maanantai 21.00

© 2023 American Broadcasting Companies, Inc. All rights reserved.
Will Trent

Seuraava TV-esitys

 1. maanantai 17. kesäkuuta 21.00

  Nothing Changed Except for Everything (J12 - K01)

 2. keskiviikko 19. kesäkuuta 02.25

  Nothing Changed Except for Everything (J12 - K01)

 3. sunnuntai 23. kesäkuuta 23.05

  Nothing Changed Except for Everything (J12 - K01)

Ohjelman kuvaus

Georgian tutkintaviraston erikoisagentti Will Trent hylättiin syntymänsä jälkeen ja varttui karuissa oloissa Atlantan ylikuormittuneessa sijaishoitojärjestelmässä. Nyt hän haluaa varmistaa ainutlaatuiseen näkökulmaansa nojautuen, ettei ketään enää hylätä hänen laillaan, ja Will Trentillä onkin GBI:n korkein tapausten selvitysprosentti.

Jaksot

Kausi 1
 • 1

  Pilot

  +

  Kun murhatutkinta paljastaa, että tapaukseen liittyy enemmän kuin miltä aluksi vaikutti, erikoisagentti Will Trent turvautuu teräviin vaistoihinsa ja ainutlaatuisiin kokemuksiinsa selvittääkseen totuuden.

 • 2

  I'm A Pretty Observant Guy

  +

  GBI:n jatkaessa kadonneen tytön tutkintaa epäillyn etsiminen alkaa turhauttaa Williä. Angie joutuu punnitsemaan nykyistä suhdettaan työstäessään uutta tapausta Ormewoodin kanssa.

 • 3

  The Look Out

  +

  Kun paikallisen jalkapallosankarin vaimoa ammutaan pieleen menneen ryöstön yhteydessä, Will päättää ratkaista tämän yksinkertaiselta vaikuttavan tapauksen nopeasti. Angie ja Ormewood tutkivat paikallisen kiinteistönvälittäjän murhaa.

 • 4

  Don't Let It Happen Again

  +

  Willin ja Faithin tutkinnalla pikkukaupungissa tehdystä murhasta on suuria seuraamuksia heidän löytäessään yhteyden ratkaisemattomaan tapaukseen. Vartijan kuolema tuottaa hämmennystä Angielle.

 • 5

  My Stupid Detective Brain

  +

  Osavaltion puistopoliisien otettua yhteyttä Will ja GBI tutkivat Atlantan poliisilaitoksen kanssa tapausta, jossa on kaksi kuollutta uhria ja varsin vähän vastauksia. Will edistyy kumppanuutensa suhteen Faithin kanssa heidän kerrottuaan henkilökohtaisia salaisuuksia toisilleen.

 • 6

  Should I Go Get My Tin Foil Hat

  +

  Kaksoismurha johdattaa yksikön jahtiin sen tutkiessa ohjelmistofirman toimintaa suljettujen ovien takana. Angie tekee parhaansa varmistaakseen, että avaintodistaja antaa hänen juttuaan koskevan todistajanlausunnon.

 • 7

  Unable To Locate

  +

  Saatuaan tietää uusnatsijärjestön suunnittelevan iskua GBI asettaa kyseisen jutun etusijalle suojellakseen viattomia ihmisiä. Angie kohtaa mahdollisesti käänteentekevän tilanteen ja tutkii pieleen mennyttä lenkkarijulkaisua Ormewoodin kanssa.

 • 8

  Two Hundred Dollars And A Bus Pass

  +

  Kun Will ottaa hoidettavakseen häntä läheisesti koskettavan jutun, hänelle selviää tapaukseen liittyvän enemmän kuin miltä aluksi vaikutti. Angie ja Ormewood tutkivat taikurin murhaa ja havaitsevat hänellä olleen lisääkin temppuja hihassaan.

 • 9

  Manhunt

  +

  Kun tuomittua rikollista syytetään murhasta, hän ottaa GBI-agentin panttivangiksi. Tämän seurauksena Will ja Ormewood löytävät uutta todistusaineistoa, joka voi osoittaa syytetyn viattomuuden. Angiellä on vaikeuksia pysytellä selvin päin saatuaan tietää entisen hyväksikäyttäjänsä olevan vapaalla jalalla.

 • 10

  Pterodactyls Can Fly

  +

  Asuntovaunualueella tapahtuneen verilöylyn seurauksena nuori poika menettää perheensä, joten Will ryhtyy hänen väliaikaiseksi huoltajakseen. Faith saa vieraakseen äitinsä. Angie ajautuu syöksykierteeseen menneisyytensä tapahtumien vuoksi.

 • 11

  Bill Black

  +

  Will ryhtyy suorittamaan peitetehtävää esiintyen Bill Blackina, ongelmaisen taustan omaavana rikollisena, jotta hän voisi kaataa huumejärjestön ja löytää huumeviraston kadonneen agentin. Angie pyrkii jättämään suhteensa Willin kanssa taakseen.

 • 12

  Nothing Changed Except for Everything

  +

  Angien ollessa virkavapaalla Will ja Faith toimivat yhdessä Ormewoodin kanssa tutkiessaan sarjamurhaajatapausten sarjaa, jolla on yhteyksiä Willin ja Angien lapsuusaikoihin sekä Amandan ja Evelynin aikoinaan tutkimiin 80-luvun tapauksiin.

  Seuraava esitys
  maanantai 17. kesäkuuta 21.00
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  keskiviikko 19. kesäkuuta 02.25
  STAR-kanavalla
 • 13

  A Bad Temper and a Hard Heart

  +

  Atlantan poliisilaitoksen agentin kadottua Will tutkii rikospaikkaa ja löytää salaisen viestin, joka saattaa hänet takaisin oikeuden polulle. Kysymys Willin sukujuurista on yhä avoin, mutta sitten hän tajuaa etsimiensä vastausten olleenkin koko ajan edessään.

  Seuraava esitys
  maanantai 24. kesäkuuta 21.00
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  keskiviikko 26. kesäkuuta 02.50
  STAR-kanavalla