Why Women Kill

©CBS Television Studios and Imagine Television Studios.
Why Women Kill

Ohjelman kuvaus

Why Women Kill -sarjan toinen tuotantokausi sijoittuu vuoteen 1949. Uusien päähenkilöiden ja heidän tarinoidensa kautta etsitään vastauksia, millaisia totuuksia ihmiset salaavat kulissiensa takana? Draamakomedia kertoo siitä, miten yhteisön välinpitämättömyys ja ylenkatse vaikuttaa meihin. Ja kuinka pitkälle nainen on valmis menemään etsiessään hyväksyntää?

Jaksot

 • 1

  Salaisuus oven takana

  +

  Kausi 2. Jakso 1/10. Alman haave päästä paikallisiin seurapiireihin on vihdoinkin toteutumassa, kunnes hän saa selville miehensä järkyttävän salaisuuden, joka vaarantaa kaiken.

 • 2

  Nainen ikkunassa

  +

  Kausi 2. Jakso 2/10. Järkyttynyt Alma tutkii Bertramin kokoelmaa. Rita epäilee vieläkin Scooterin uskollisuutta ja ärsyyntyy entisestään, kun hänen sairaan miehenstä tytär saapuu paikalle.

 • 3

  Nainen järvessä

  +

  Kausi 2. Jakso 3/10. Alma ja Bertram junailevat suunnitelman haudatakseen mahdollisen ongelman. Dee värvää Vernin, koska epäilee Scooterin valehtelevan. Rita yrittää puhdistaa ilman hänen ja Catherinen välillä.

 • 4

  Rikospaikka

  +

  Kausi 2. Jakso 4/10. Alma saa vihiä, että hänen kotiinsa tehdään yllätysvierailu ja suostuttelee Bertramin auttamaan valmistelussa, vaikka kadonneen naapurin katoamisesta on parhaillaan käynnissä poliisitutkinta. Dee hakee lohtua Vernistä.

 • 5

  He tekivät minusta murhaajan

  +

  Kausi 2. Jakso 5/10. Alma huomaa kuinka julma Rita voi olla haavoitettuna, mutta ymmärtää, että voi käyttää tilannetta hyväkseen. Bertram tuntee houkutusta palata entisen harrastuksensa pariin ja päättää hakea apua luotettavalta taholta.

 • 6

  Vaarallinen tunkeilija

  +

  Kausi 2. Jakso 6/10. Alma ottaa ohjat omiin käsiinsä suostuteltuaan Bertramin helpottamaan Carlon kärsimyksiä. Rita suunnittelee kiristävänsä Catherinea Scooterin avulla.

 • 7

  Kyseessä oleva nainen

  +

  Kausi 2. Jakso 7/10. Leskeksi jääneen Ritan riemu jää lyhyeksi, kun Catherine epäilee hänen syyttömyyttään Carlon kuolemaan. Dee esittelee Vernin vanhemmilleen illallisella ja järkytyksiä on luvassa.

 • 8

  Hyvästi, kaunokaiseni

  +

  Kausi 2. Jakso 8/10. Alma juhlii päästyään viimeinkin jäseneksi Puutarhakerhoon, mutta Bertram kaipaa vanhaa Almaa. Deetä alkaa epäilyttää Rouva Yostin katoaminen.

 • 9

  Varomaton hetki

  +

  Kausi 2. Jakso 9/10. Kolme viikkoa on kulunut ja Alma haluaa nähdä itsensä jo Puutarhakerhon puheenjohtajana. Rita vapautuu vankilasta. Bertram tuntee syyllisyyttä ja Vern etsii totuutta.

 • 10

  Nainen tunnustaa

  +

  Kausi 2. Jakso 10/10. Säilyttääkseen kunniansa, maineensa ja uuden loistokkaan elämänsä Alma kehittää epätoivoisen juonen hämätäkseen Verniä.