Rillit huurussa

maanantai 20.00

©Warner Bros. Entertainment, Inc. All rights reserved.
Rillit huurussa

Seuraava TV-esitys

 1. maanantai 4. joulukuuta 17.00

  Nuhapaljastus (J06 - K05)

 2. maanantai 4. joulukuuta 17.30

  Hyvän tyypin fluktuaatio (J07 - K05)

 3. maanantai 4. joulukuuta 20.00

  Eristyspermutaatio (J08 - K05)

Ohjelman kuvaus

Fyysikot Sheldon ja Leonard asuvat kämppiksinä ja elävät tyytyväisinä sosiaalisesti rajoittunutta nörttielämäänsä. Naapuriin muuttava hyvännäköinen Penny tuo elämään uusia hämmentäviä ulottuvuuksia, joihin pääsevät tutustumaan myös poikien ystävät tähtitieteilijä Raj ja diplomi-insinööri Howard. Penny opettaa pojille, miten vähän he ymmärtävät elämästä oman scifi-kuplansa ulkopuolella.

Jaksot

 • 1

  Matkanteon keskeytyminen

  +

  Kausi 8. Jakso 1/24. Kahdeksannen kauden aloitusjaksossa Leonard ja Amy lähtevät yllättävälle automatkalle Arizonaan hakeakseen Sheldonin.

 • 2

  Yliassistenttiratkaisu

  +

  Kausi 8. Jakso 2/24. Kun Sheldon pakotetaan opettamaan kurssia, Howard yllättää kaikki osallistumalla sille. Pennyn ja Bernadetten välinen kireys antaa Amylle mahdollisuuden pelata molemmilla puolilla.

 • 3

  Syötön riittämättömyys

  +

  Kausi 8. Jakso 3/24. Howardia jännittää, kun NASA pyytää häntä heittämään ensimmäisen syötön Los Angeles Angelsin pelissä. Leonard ja Penny yrittävät todistaa, että Sheldon on väärässä, kun tämä väittää, että hän ja Amy ovat parempi pari.

 • 4

  Pussauskopin jälkikaiut

  +

  Kausi 8. Jakso 4/24. Rajin rehellisyys menneisyyden suhteen kostautuu, kun hänen tyttöystävänsä Emily muuttuu kylmäksi Pennyä kohtaan. Sillä välin pojat harkitsevat Stuartin sarjakuvakaupan osakkuutta.

 • 5

  Fokuksen herpaantuminen

  +

  Kausi 8. Jakso 5/24. Amy ja Bernadette haukkuvat Pennyä ilonpilaajaksi, kun hän saa työsähköpostin Vegas-viikonlopun aikana. Pojat yrittävät keksiä jotain hienoa, mutta keksivätkin vain uusia tapoja tuhlata aikaa

 • 6

  Tutkimusretkisimulaatio

  +

  Kausi 8. Jakso 6/24. Sheldon ja Raj testaavat, voisivatko he selvitä suolakaivokseen suuntautuvasta pimeän aineen tutkimusmatkasta simuloimalla sen olosuhteita maanalaisessa höyrytunnelissa.

 • 7

  Tohtori Lorvis tulee taloon

  +

  Kausi 8. Jakso 7/24. Pojat yrittävät auttaa Pennyä kiusallisessa työongelmassa, kun hänen ovelleen ilmastuu ihastunut tohtori, johon Pennyn flirttaileva myyntitekniikka toimi liiankin hyvin.

 • 8

  Tanssiaistoisinto

  +

  Kausi 8. Jakso 8/24. Kun koko porukka järjestää itselleen uudet lukion tanssiaiset asuinrakennuksensa katolla, Sheldon tuntee painostusta osallistua tyypillisiin romanttisiin perinteisiin.

 • 9

  Väliseinän mutkallisuudet

  +

  Kausi 8. Jakso 9/24. Kun Leonard joutuu pieneen nenäleikkaukseen, Sheldon kaipaa sympatiaa. Rajin vanhempien vääjäämätön avioero saa Howardin ja Bernadetten työstämään omaa liittoaan.

 • 10

  Korkkaamaton arvoitus

  +

  Kausi 8. Jakso 10/24. Kun Sheldon hyvästelee "Fun with Flagsin" viimeisellä jaksollaan, Leonard, Howard ja Raj etsivät jotain merkittävää kuolleen professorin tutkimustyön seasta

 • 11

  Puhdastilan soluttautuma

  +

  Kausi 8. Jakso 11/24. Leonard ja Howard pyytävät apua Rajilta työhätätilanteen kanssa, kun he käyvät melkein toisiinsa käsiksi aiheutettuaan potentiaalisen katastrofin yliopistolla.

 • 12

  Luotainlevottomuus

  +

  Kausi 8. Jakso 12/24. Kun pojat suostuvat vihdoin tekemään jotain, mistä tytöt pitävät, se johtaa Leonardin ja Sheldonin väliseen yhteenottoon.

 • 13

  Ahdistuksen optimointi

  +

  Kausi 8. Jakso 13/24. Sheldon toivoo tekevänsä tieteellisen läpimurron, minkä takia hän pyytää ystäviään haastamaan häntä ja tekemään hänen olonsa kurjaksi. Wolowitz keksii nolon leikin, joka liittyy Rajiin.