Rillit huurussa

maanantai 20.00

© 2018 WBEI. All rights reserved.
Rillit huurussa

Seuraava TV-esitys

 1. maanantai 2. lokakuuta 17.00

  Porsaankyljysmäärittämättömyys (J15 - K01)

 2. maanantai 2. lokakuuta 17.30

  Maapähkinäreaktio (J16 - K01)

 3. maanantai 2. lokakuuta 20.00

  Mandariinitekijä (J17 - K01)

Ohjelman kuvaus

Fyysikot Sheldon ja Leonard asuvat kämppiksinä ja elävät tyytyväisinä sosiaalisesti rajoittunutta nörttielämäänsä. Naapuriin muuttava hyvännäköinen Penny tuo elämään uusia hämmentäviä ulottuvuuksia, joihin pääsevät tutustumaan myös poikien ystävät tähtitieteilijä Raj ja diplomi-insinööri Howard. Penny opettaa pojille, miten vähän he ymmärtävät elämästä oman scifi-kuplansa ulkopuolella.

Jaksot

 • 1

  Hutsurefleksianalyysi

  +

  Kausi 5. Jakso 1/24. Viidennen kauden aloitusjakso jatkaa tilanteesta, jossa kaikki käsittelevät Pennyn ja Rajin yhteistä yötä

 • 2

  Infestaatiohypoteesi

  +

  Kausi 5. Jakso 2/24. Amy jää ristituleen, kun Sheldon ja Penny ottavat yhteen. Leonard yrittää virkistää etäsuhdettaan Priyan kanssa, joka on muuttanut takaisin Intiaan.

 • 3

  Nivusrevähtymäpäätelmä

  +

  Kausi 5. Jakso 3/24. Leonard osallistuu kollegan häihin Amyn seuralaisena. Howard yrittää suostutella Bernadetten asumaan Howardin äidin kanssa naimisiinmenon jälkeen ehdottomalla pientä kokeilua, eli äidin luona yöpymistä viikonlopun yli.

 • 4

  Viittomakatalyytti

  +

  Kausi 5. Jakso 4/24. Kun Raj masentuu siitä, että hän on kaveriporukkansa ainoa sinkkumies, Penny esittelee hänet täydelliselle kumppanille, Emilylle, jolle hän voi oikeasti puhua.

 • 5

  Venäläisrakettireaktio

  +

  Kausi 5. Jakso 5/25. Sheldonin vanha arkkivihollinen Wil Wheaton palaa ja kutsuu kaikki tupareihin.

 • 6

  Nuhapaljastus

  +

  Kausi 5. Jakso 6/24. Äidillistä rakkautta kaipaava Sheldon kilpailee äitinsä huomiosta kaveriporukkansa kanssa, kun äiti tulee vierailulle

 • 7

  Hyvän tyypin fluktuaatio

  +

  Kausi 5. Jakso 7/24. Söpö sarjakuvataiteilija Alice laittaa Leonardin ja Priyan suhteen koetukselle. Sheldon yrittää pelotella muita halloweenin hengessä.