Rillit huurussa

tiistai 20.00

©Warner Bros. Entertainment, Inc. All rights reserved.
Rillit huurussa

Seuraava TV-esitys

 1. maanantai 17. kesäkuuta 16.00

  Infestaatiohypoteesi (J02 - K05)

 2. maanantai 17. kesäkuuta 16.30

  Nivusrevähtymäpäätelmä (J03 - K05)

 3. maanantai 17. kesäkuuta 20.00

  Viittomakatalyytti (J04 - K05)

Ohjelman kuvaus

Fyysikot Sheldon ja Leonard asuvat kämppiksinä ja elävät tyytyväisinä sosiaalisesti rajoittunutta nörttielämäänsä. Naapuriin muuttava hyvännäköinen Penny tuo elämään uusia hämmentäviä ulottuvuuksia, joihin pääsevät tutustumaan myös poikien ystävät tähtitieteilijä Raj ja diplomi-insinööri Howard. Penny opettaa pojille, miten vähän he ymmärtävät elämästä oman scifi-kuplansa ulkopuolella.

Jaksot

 • 1

  The Conjugal Configuration

  +

  Kausi 12. Jakso 1/24. Sheldonin ja Amyn häämatka menee pieleen New Yorkissa. Penny ja Leonard huomaavat olevansa pelottavan samanlaisia kuin Amyn vanhemmat.

 • 2

  The Wedding Gift Wormhole

  +

  Kausi 12. Jakso 2/24. Sheldon ja Amy ovat sekoamispisteessä yrittäessään keksiä, minkä "täydellisen lahjan" Leonard ja Penny antoivat heille. Raj päättää haluavansa asettua aloilleen, joten hän pyytää isäänsä etsimään hänelle vaimon.

 • 3

  The Procreation Calculation

  +

  Kausi 12. Jakso 3/24. Howardin ja Bernadetten elämä muuttuu monimutkaiseksi, kun Stuartin tyttöystävä alkaa vierailla Stuartin luona. Penny ja Leonard puhuvat perheen perustamisesta. Raj tutkii järjestettyä avioliittoa.

 • 4

  The Tam Turbulence

  +

  Kausi 12. Jakso 4/24. Kun Sheldon ei kerro kenellekään, miksi hän ei ole maininnut Tamia, joka oli hänen paras ystävänsä lapsena, Leonard ottaa ohjat omiin käsiinsä. Bernadette ja Penny vievät Rajin kihlatun Anun illalliselle tutustuakseen häneen.

 • 5

  The Planetarium Collision

  +

  Kausi 12. Jakso 5/24. Kun Amylla ei ole aikaa työskennellä superepäsymmetrian parissa, Sheldon tekee kaikkensa muuttaakseen asian, vaikka se tarkoittaisi vahingossa Amyn uran sabotoimista.

 • 6

  The Imitation Perturbation

  +

  Kausi 12. Jakso 6/24. Kun Howard pukeutuu Sheldoniksi halloweenina, Sheldon haluaa kostaa Leonardin ja Pennyn halloweenjuhlissa. Leonard järkyttyy, kun hän saa tietää, ettei Penny muista heidän ensisuudelmaansa.

 • 7

  The Grant Allocation Derivation

  +

  Kausi 12. Jakso 7/24. Leonard joutuu vaikeaan tilanteeseen, kun hänen pitää jakaa ylimääräiset apurahat. Bernadette pakoilee perhettään takapihan leikkimökissä.

 • 8

  The Consummation Deviation

  +

  Kausi 12. Jakso 8/24. Sheldon yrittää luoda yhteyden Amyn isään. Kun Howard houkuttelee herra Fowlerin pois taikatempuilla, Sheldonin on luotava yhteys rouva Fowleriin. Raj ja Anu yrittävät viedä suhteensa fyysiselle tasolle.

 • 9

  The Citation Negation

  +

  Kausi 12. Jakso 9/24. Sheldon ja Amy järkyttyvät, kun selviää, että venäläiset keksivät jo superepäsymmetrian ja myös kumosivat sen.

 • 10

  The VCR Illumination

  +

  Kausi 12. Jakso 10/24. Sheldon ja Amy ovat masentuneita teoriansa kumoamisesta, mutta VHS-kasetti Sheldonin menneisyydestä rohkaisee heitä jatkamaan. Bernadette muuttuu ylikannustavaksi äidiksi, kun hän yrittää auttaa Howardia Magic Castle -koe-esiintymisessä.

 • 11

  The Paintball Scattering

  +

  Kausi 12. Jakso 11/24. Penny ja Leonard järjestävät paintball-pelin, josta tulee yhtä kaaosta, kun Sheldon on mustasukkainen Amysta, Raj saa Anun kiinni tämän ex-poikaystävän kanssa ja Stuart ei halua muuttaa yhteen Denisen kanssa.

 • 12

  The Propagation Proposition

  +

  Kausi 12. Jakso 12/24. Pennyn ex-poikaystävä Zack vaimoineen haluaa lapsen, mutta koska Zack ei voi saada lapsia, he pyytävät Leonardin apua. Raj yrittää korjata asiat ex-kihlattunsa Anun kanssa.

 • 13

  The Confirmation Polarization

  +

  Kausi 12. Jakso 13/24. Kun kaksi fyysikkoa Chicagosta todistavat Sheldonin ja Amyn teorian, he innostuvat, mutta sitten Amy yritetään jättää pois Nobel-palkintoehdokkuudesta.

 • 14

  The Meteorite Manifestation

  +

  Kausi 12. Jakso 14/24. Sheldon on innoissaan päästessään auttamaan Howardia ja Bernadettea byrokraattisessa paperisodassa, mutta sitten hän saa tietää, että he rikkovat lakia.

 • 15

  The Donation Oscillation

  +

  Kausi 12. Jakso 15/24. Penny yrittää vietellä seksistä pidättäytyvän Leonardin, jotta tämä ei tekisi "lahjoitustaan" Pennyn ex-poikaystävä Zackille ja tämän vaimolle Marissalle.

 • 16

  The D & D Vortex

  +

  Kausi 12. Jakso 16/24. Kun jengi saa tietää, että Wil Wheaton järjestää Dungeons & Dragons -iltoja julkkiksille, kuten William Shatnerille, Joe Manganiellolle ja NBA-legenda Kareem Abdul-Jabbarille, he tekevät kaikkensa saadakseen paikan pöydän äärestä.

 • 17

  The Conference Valuation

  +

  Kausi 12. Jakso 17/24. Kun Penny ja Bernadette menevät San Diegoon lääkemyyjien konferenssiin, Howard jää hoitamaan lapsia. Kun Sheldon löytää kirjan, joka käsittelee lapsille tehtäviä kokeita, pojat ja Amy innostuvat.

 • 18

  The Laureate Accumulation

  +

  Kausi 12. Jakso 18/24. Kun kilpailijat Pemberton ja Campbell hurmaavat Amerikkaa julkisuuskiertueellaan, Sheldon ja Amy yrittävät saada Nobel-palkitut Kip Thornen, George Smootin ja Frances Arnoldin puolelleen.

 • 19

  The Inspiration Deprivation

  +

  Kausi 12. Jakso 19/24. Amy murtuu ajatellesaan sitä, mitä se merkitsisi koko maailman naisille, jos hän voittaisi Nobelin.

 • 20

  The Decision Reverberation

  +

  Kausi 12. Jakso 20/24. Raj pelkää, ettei häntä oteta enää tosissaan, kun hän julkaisee tutkimuksen, jossa hän väittää mahdollisesti löytäneensä Maan ulkopuolista elämää.

 • 21

  The Plagiarism Schism

  +

  Kausi 12. Jakso 21/24. Kun Barry Kripke löytää todisteita siitä, että tohtori Pemberton plagioi väitöskirjansa yliopistossa, Sheldon ja Amy eivät tiedä, pitäisikö asiaa paljastaa.

 • 22

  The Maternal Conclusion

  +

  Kausi 12. Jakso 22/24. Leonard yllättyy iloisesti, kun hänen Beverly-äitinsä tulee vierailulle ja on aidosti kiltti hänelle, mutta sitten hän saa tietää todellisen syyn vierailulle. Denise ja Stuart ovat olleet Wolowitzeilla liian kauan.

 • 23

  The Change Constant

  +

  Kausi 12. Jakso 23/24. Kaikki muuttuu, kun Sheldon ja Amy odottavat isoja uutisia sarjan kaksiosaisen päätösjakson ensimmäisessä osassa.

 • 24

  The Stockholm Syndrome

  +

  Kausi 12. Jakso 24/24. Sarjan kaksiosaisen päätösjakson toisessa osassa nähdään loppuja ja alkuja.