Melkein MENSA

keskiviikko 23.00

Autoilu

Jakso 4 - Kausi 6
04:58

Seuraava TV-esitys

 1. keskiviikko 8. helmikuuta 23.00

  Tanssi ja A-kirjain (J04 - K06)

 2. torstai 9. helmikuuta 15.00

  Tanssi ja A-kirjain (J04 - K06)

 3. sunnuntai 12. helmikuuta 09.00

  Tanssi ja A-kirjain (J04 - K06)

Ohjelman kuvaus

Melkein MENSA –viihdekisailussa tietämättömyys lisää tuskaa. Tämä erilainen viihdeohjelma on täynnä naurua ja kiperiä tilanteita.

 

Videot

Jaksot

 • 1

  Kouvola ja maailmankaikkeus

  +

  Uusi kausi! Maailmanmatkaajat Riku Rantala ja Tunna Milonoff sekä muusikko Prinssi Jusuf kisaavat Suomen turhimman tietovisan voitosta teemoina Kouvola ja maailmankaikkeus. Vakiokapteenina Eero Ritala, Juha Perälä pisteyttää ja rankaisee.

 • 2

  Matkailu ja suomenmestarit

  +

  Kausi 6. Jakso 2/10. Radion kultakurkut Viki ja Köpi testaavat kipukynnystään ja tietojaan studiossa hatsapurikuningas Ville Haapasalon ja Eero Ritalan kanssa. Teemoina: Matkailu ja suomenmestarit. Sähköiskuja ja pisteitä jakelee Juha Perälä.

 • 3

  Suomenlahti ja sankarit

  +

  Kausi 6. Jakso 3/10. Salkkareista tutut Kerttu Rissanen, Vivi Wahlström ja Johanna Puhakka haastavat Eero Ritalan asiattomaan taistoon tiedon herruudesta, kun teemoina ovat Suomenlahti ja sankarit. Juha Perälä tuomaroi.

 • 4

  Tanssi ja A-kirjain

  +

  Kausi 6. Jakso 4/10. Seksikäs Suklaa ja Tinze kisaavat Sampo Marjomaan ja vakiokapteeni Eero Ritalan kanssa Suomen turhimmasta diplomista. Hämmentävän tietokilpailun teemoina A-kirjain ja tanssi. Juha Perälä tuomaroi.

  Seuraava esitys
  keskiviikko 8. helmikuuta 23.00
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 9. helmikuuta 15.00
  STAR-kanavalla
 • 5

  M-kirjain ja vuosi 1999

  +

  Kausi 6. Jakso 5/10. Koomikko Ali Jahangiri ja radiopersoona Jussi Ridanpää ottavat mittaa yleistiedoistaan muusikko Eva Louhivuoren ja vakiokapteeni Eero Ritalan kanssa. Juha Perälä luotsaa kysymyksiä teemoista M-kirjain ja vuosi 1999.

  Seuraava esitys
  tiistai 14. helmikuuta 20.00
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  keskiviikko 15. helmikuuta 23.00
  STAR-kanavalla
 • 6

  Lapsuus ja metsästys

  +

  Kausi 6. Jakso 6/10. Kalevauvan Aapo ja Kimmo ottavat mittaa Eero Ritalasta ja bloggaavasta taiteilija Kasper Strömmanista tietokilpailussa jossa kysymykset ovat asiallisia ja tehtävät asiattomia. Teemoina: Lapsuus ja metsästys. Tuomarina Juha Perälä.

  Seuraava esitys
  tiistai 21. helmikuuta 20.00
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  keskiviikko 22. helmikuuta 23.00
  STAR-kanavalla
 • 7

  Seksi ja Mannerheim

  +

  Kausi 6. Jakso 7/10. Stand up-koomikko Heikki Vilja, mentalisti Pete Poskiparta ja muusikko Kalle Taivainen sekä pysyväiskisaaja Eero Ritala istuvat Juha Perälän piinapenkkiin testaamaan tietojaan teemoista Mannerheim ja seksi.

  Seuraava esitys
  tiistai 28. helmikuuta 20.00
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  keskiviikko 1. maaliskuuta 23.00
  STAR-kanavalla
 • 8

  Ääni ja bisnes

  +

  Kausi 6. Jakso 8/10. Näyttelijät Mimosa Willamo ja Markus Järvenpää sekä tanssija Haza Hajipoori haastavat vakioviisastelija Eero Ritalan absurdiin yleistietokamppailuun. Teemoina: Ääni ja bisnes. Juontajana Juha Perälä.

  Seuraava esitys
  tiistai 7. maaliskuuta 20.00
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  keskiviikko 8. maaliskuuta 23.00
  STAR-kanavalla
 • 9

  Uuno Turhapuro ja tropiikki

  +

  Kausi 6. Jakso 9/10. Juha Perälä etsii yleistiedon aukkoja teemoista Uuno Turhapuro ja tropiikki. Kilpailemassa näyttelijät Mikko Penttilä, Maaria Nuoranne ja Linnea Leinonen sekä ohjelman vakiovastaaja Eero Ritala.

 • 10

  Merenkulku ja herkut

  +

  Kauden päätösjaksossa vakiokapteeni Eero Ritalan ja Kreeta Salminen saavat vastaansa stand up – koomikko kirjailija Anna Rimpelän ja Dennis ”Folke Rundqvist” Nylundin. Kysymykset ovat asialliset ja rangaistukset asiattomia kun teemoina ovat Merenkulku ja herkut.