Melkein MENSA

lauantai 21.00

Autoilu

Jakso 4 - Kausi 6
04:58

Seuraava TV-esitys

 1. tiistai 18. kesäkuuta 04.30

  E-kirjain ja joulu (J01 - K07)

 2. lauantai 22. kesäkuuta 06.00

  E-kirjain ja joulu (J01 - K07)

 3. lauantai 22. kesäkuuta 21.00

  Vauvat ja F-kirjain (J02 - K07)

Ohjelman kuvaus

Kotimainen viihdekisailu, jossa tietämättömyys lisää tuskaa. Joka viikko mukana on kolme uutta vierasta: kaksi heistä muodostaa yhden kilpailujoukkueen, ja kolmas vieras kilpailee vakiokapteeni Eero Ritalan parina. Ohjelmaa juontaa Juha Perälä. Seitsemäs tuotantokausi.

Videot

Jaksot

 • 1

  E-kirjain ja joulu

  +

  Uusi kausi alkaa! Juuso Mäkkäri Mäkilähde ja Tuukka Ritokoski haastavat stand-up koomikko Tomi Haustolan ja Eero Ritalan kisaamaan Suomen turhimman tietovisan voitosta. Teemoina E-kirjain ja joulu. Juha Perälä pisteyttää ja rankaisee.

  Seuraava esitys
  tiistai 18. kesäkuuta 04.30
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  lauantai 22. kesäkuuta 06.00
  STAR-kanavalla
 • 2

  Vauvat ja F-kirjain

  +

  Kausi 7, jakso 2. Karoliina Tuominen, Linnea Leino ja Maaria Nuoranne haastavat Eero Ritalan asiattomaan taistoon tiedon herruudesta, kun teemoina ovat Vauvat ja f-kirjain. Juha Perälä tuomaroi.

  Seuraava esitys
  lauantai 22. kesäkuuta 21.00
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  sunnuntai 23. kesäkuuta 06.40
  STAR-kanavalla
 • 3

  Mieli ja makkara

  +

  Kausi 7, jakso 3. Sonja Kailassaari ja Janne Grönroos testaavat kipukynnystään ja tietojaan studiossa Kim Heroldin ja Eero Ritalan kanssa. Teemoina Mieli ja makkara. Sähköiskuja ja pisteitä jakelee Juha Perälä.

  Seuraava esitys
  lauantai 29. kesäkuuta 21.00
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  sunnuntai 30. kesäkuuta 06.40
  STAR-kanavalla
 • 4

  Länsi ja nelijalkaiset

  +

  Kausi 7, jakso 4. Modernit miehet Iikka Forss ja Tommi Rantamäki kisaavat Ulla Virtasen ja vakiokapteeni Eero Ritalan kanssa Suomen turhimmasta diplomista. Hämmentävän tietokilpailun teemoina Länsi ja nelijalkaiset. Juha Perälä tuomaroi.

  Seuraava esitys
  lauantai 6. heinäkuuta 21.00
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  maanantai 8. heinäkuuta 10.10
  STAR-kanavalla
 • 5

  Sienet ja tasa-arvo

  +

  Kausi 7, jakso 5. Koomikko Eeva Vekki ja Tiktokista tuttu Johannes Mollberg ottavat mittaa yleistiedoistaan käsikirjoittaja Yasir Gailyn ja vakiokapteeni Eero Ritalan kanssa. Juha Perälä luotsaa kysymyksiä teemoista Sienet ja tasa-arvo.

  Seuraava esitys
  lauantai 13. heinäkuuta 21.00
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  maanantai 15. heinäkuuta 10.10
  STAR-kanavalla
 • 6

  Välit ja Matit

  +

  Kausi 7, jakso 6. Näyttelijät Joonas Kääriäinen, Linda Wiklund ja Ushma Olava ottavat mittaa Eero Ritalasta tietokilpailussa, jossa kysymykset ovat asiallisia ja tehtävät asiattomia. Teemoina Välit ja Matit. Tuomarina Juha Perälä.

 • 7

  Paheet ja patentit

  +

  Kausi 7, jakso 7. Joona Hellman, Sara Chafak ja Ville Pusa sekä pysyväiskisaaja Eero Ritala istuvat Juha Perälän piinapenkkiin testaamaan tietojaan teemoista Paheet ja patentit.

 • 8

  Järki ja tunteet

  +

  Kausi 7, jakso 8. Radiotähdet Niko Nousiainen, Tytti Junna ja Julianna Jokela haastavat vakioviisastelija Eero Ritalan absurdiin yleistietokamppailuun. Teemoina: Järki ja tunteet. Juontajana Juha Perälä.

 • 9

  Kanat ja ikonit

  +

  Kausi 7, jakso 9. Juha Perälä etsii yleistiedon aukkoja teemoista Kanat ja ikonit. Kilpailemassa koomikot Fathi Ahmed, Ursula Herlin ja Matti Paalanen sekä ohjelman vakiovastaaja Eero Ritala.

 • 10

  Kotimaa ja kaasut

  +

  Kauden päätösjaksossa vakiokapteeni Eero Ritalan kanssa tiedon jyviä kirjaimellisesti ämpäri päässä etsivät Harri Syrjänen, Antto Terras ja Janne Porkka. Kysymykset ovat asiallisia ja asiattomia, kun teemoina ovat Kotimaa ja kaasut.