Melkein MENSA

tiistai 20.00

Autoilu

Jakso 4 - Kausi 6
04:58

Seuraava TV-esitys

 1. maanantai 4. maaliskuuta 10.35

  Paheet ja patentit (J07 - K07)

 2. tiistai 5. maaliskuuta 20.00

  Järki ja tunteet (J08 - K07)

 3. keskiviikko 6. maaliskuuta 16.00

  Järki ja tunteet (J08 - K07)

Ohjelman kuvaus

Kotimainen viihdekisailu, jossa tietämättömyys lisää tuskaa. Joka viikko mukana on kolme uutta vierasta: kaksi heistä muodostaa yhden kilpailujoukkueen, ja kolmas vieras kilpailee vakiokapteeni Eero Ritalan parina. Ohjelmaa juontaa Juha Perälä. Seitsemäs tuotantokausi.

Videot

Jaksot

 • 1

  E-kirjain ja joulu

  +

  Uusi kausi alkaa! Juuso Mäkkäri Mäkilähde ja Tuukka Ritokoski haastavat stand-up koomikko Tomi Haustolan ja Eero Ritalan kisaamaan Suomen turhimman tietovisan voitosta. Teemoina E-kirjain ja joulu. Juha Perälä pisteyttää ja rankaisee.

 • 2

  Vauvat ja F-kirjain

  +

  Kausi 7, jakso 2. Karoliina Tuominen, Linnea Leino ja Maaria Nuoranne haastavat Eero Ritalan asiattomaan taistoon tiedon herruudesta, kun teemoina ovat Vauvat ja f-kirjain. Juha Perälä tuomaroi.

 • 3

  Mieli ja makkara

  +

  Kausi 7, jakso 3. Sonja Kailassaari ja Janne Grönroos testaavat kipukynnystään ja tietojaan studiossa Kim Heroldin ja Eero Ritalan kanssa. Teemoina Mieli ja makkara. Sähköiskuja ja pisteitä jakelee Juha Perälä.

 • 4

  Länsi ja nelijalkaiset

  +

  Kausi 7, jakso 4. Modernit miehet Iikka Forss ja Tommi Rantamäki kisaavat Ulla Virtasen ja vakiokapteeni Eero Ritalan kanssa Suomen turhimmasta diplomista. Hämmentävän tietokilpailun teemoina Länsi ja nelijalkaiset. Juha Perälä tuomaroi.

 • 5

  Sienet ja tasa-arvo

  +

  Kausi 7, jakso 5. Koomikko Eeva Vekki ja Tiktokista tuttu Johannes Mollberg ottavat mittaa yleistiedoistaan käsikirjoittaja Yasir Gailyn ja vakiokapteeni Eero Ritalan kanssa. Juha Perälä luotsaa kysymyksiä teemoista Sienet ja tasa-arvo.

 • 6

  Välit ja Matit

  +

  Kausi 7, jakso 6. Näyttelijät Joonas Kääriäinen, Linda Wiklund ja Ushma Olava ottavat mittaa Eero Ritalasta tietokilpailussa, jossa kysymykset ovat asiallisia ja tehtävät asiattomia. Teemoina Välit ja Matit. Tuomarina Juha Perälä.

 • 7

  Paheet ja patentit

  +

  Kausi 7, jakso 7. Joona Hellman, Sara Chafak ja Ville Pusa sekä pysyväiskisaaja Eero Ritala istuvat Juha Perälän piinapenkkiin testaamaan tietojaan teemoista Paheet ja patentit.

  Seuraava esitys
  maanantai 4. maaliskuuta 10.35
  STAR-kanavalla
 • 8

  Järki ja tunteet

  +

  Kausi 7, jakso 8. Radiotähdet Niko Nousiainen, Tytti Junna ja Julianna Jokela haastavat vakioviisastelija Eero Ritalan absurdiin yleistietokamppailuun. Teemoina: Järki ja tunteet. Juontajana Juha Perälä.

  Seuraava esitys
  tiistai 5. maaliskuuta 20.00
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  keskiviikko 6. maaliskuuta 16.00
  STAR-kanavalla
 • 9

  Kanat ja ikonit

  +

  Kausi 7, jakso 9. Juha Perälä etsii yleistiedon aukkoja teemoista Kanat ja ikonit. Kilpailemassa koomikot Fathi Ahmed, Ursula Herlin ja Matti Paalanen sekä ohjelman vakiovastaaja Eero Ritala.

  Seuraava esitys
  tiistai 12. maaliskuuta 20.00
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  keskiviikko 13. maaliskuuta 16.00
  STAR-kanavalla
 • 10

  Kotimaa ja kaasut

  +

  Kauden päätösjaksossa vakiokapteeni Eero Ritalan kanssa tiedon jyviä kirjaimellisesti ämpäri päässä etsivät Harri Syrjänen, Antto Terras ja Janne Porkka. Kysymykset ovat asiallisia ja asiattomia, kun teemoina ovat Kotimaa ja kaasut.

  Seuraava esitys
  tiistai 19. maaliskuuta 20.00
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  keskiviikko 20. maaliskuuta 16.00
  STAR-kanavalla