Master Cleaners Suomi

tiistai 20.00

Video

Kausi 1
00:15

Seuraava TV-esitys

 1. torstai 30. maaliskuuta 15.00

  Kohti likaa (J01 - K01)

 2. lauantai 1. huhtikuuta 10.00

  Kohti likaa (J01 - K01)

 3. sunnuntai 2. huhtikuuta 08.15

  Kohti likaa (J01 - K01)

Ohjelman kuvaus

Master Cleaners Suomi -ohjelmassa kilpaillaan siitä kuka siivoaa parhaiten. Toisiaan vastaan mittelöivät kotien imuri-intoilijat ja siivoussankarit. Parhaimmat siivoavat tiensä finaaliin, jossa yksi voittaa Master Cleaner -tittelin. Ohjelman tuomarina toimii siivouskuningatar Auri Kananen ja juontajana sekä kilpailijoiden kannustajana nähdään Ellen Jokikunnas.

Jaksot

Kausi 1
 • 1

  Kohti likaa

  +

  UUSI SARJA! Yllätyksiä täynnä oleva siivouskisa alkaa ja kilpailijoiden panoksena on Master Cleaners Suomi -titteli. Puhdistettavina ovat äklöt festarivessat, viinilasit ja tahmaiset essut. Vieraana burgerimies Akseli Herlevi, tuomarina siivouskuningatar Auri Kananen ja juontajana Ellen Jokikunnas.

  Seuraava esitys
  torstai 30. maaliskuuta 15.00
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  lauantai 1. huhtikuuta 10.00
  STAR-kanavalla
 • 2

  Tavarat hiekassa

  +

  Kausi 1. Jakso 2/10. Kilpailijat kohtaavat jälleen toisensa ja paljon likaa, jota löytyy mutaisista tennareista sekä pinttyneistä mökkitiskeistä. Joukkuetehtävässä hiekkaa ja aurinkorasvaa on mennyt jokaiseen koloon. Vieraana kenkiä keräilevä Brädi, tuomarina Auri Kananen ja juontajana Ellen Jokikunnas.

  Seuraava esitys
  tiistai 4. huhtikuuta 20.00
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 6. huhtikuuta 15.00
  STAR-kanavalla
 • 3

  Jakso 3

  +

  Kausi 1. Jakso 3/10. Kalkki pitäisi saada pois, mutta millä aineilla? Kisaajat kohtaavat hirvittävässä kunnossa olevat jääkaapit ja kohtalon siivouksessa kurotellaan kattokruunuihin. Vieraana Teemu Packalén, tuomarina Auri Kananen ja juontajana Ellen Jokikunnas.

  Seuraava esitys
  tiistai 11. huhtikuuta 20.00
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 13. huhtikuuta 15.00
  STAR-kanavalla
 • 4

  Kreikkalainen kuuraus

  +

  Kausi 1. Jakso 4/10. Millä puhdistaa likainen pöytäliina, kun pesuainepullot ovat kreikaksi? Putsattavana myös fillarit, ja yksi jättää kisan kohtalokkaalla moppausradalla. Vieraana Gogi Mavromichalis, tuomarina Auri Kananen ja juontajana Ellen Jokikunnas.

  Seuraava esitys
  tiistai 18. huhtikuuta 20.00
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 20. huhtikuuta 15.00
  STAR-kanavalla
 • 5

  Lattiakaivoseminaari

  +

  Kausi 1. Jakso 5/10. Likaa löytyy tällä kertaa niin autoista kuin likaisista lätkäpaidoista. Kohtalon siivouksessa kilpailijat kokevat ällöttävän lattiakaivosimulaattorin ja jälleen yksi tippuu kisasta. Vieraana Noora Räty, tuomarina Auri Kananen ja juontajana Ellen Jokikunnas.

  Seuraava esitys
  tiistai 25. huhtikuuta 20.00
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 27. huhtikuuta 15.00
  STAR-kanavalla
 • 6

  Grilli kuumana hinkkauksesta

  +

  Kausi 1. Jakso 6/10. Miten onnistuu grillin putsaus, kun paidan tulee pysyä puhtaana noesta? Lastenhuoneen sotku saa kilpailijoihin liikettä ja kotiinlähtijän ratkaisee steariinitahrat. Vieraana Supernanny Pia Penttala, tuomarina Auri Kananen ja juontajana Ellen Jokikunnas.

 • 7

  Tuliaisena likaa

  +

  Kausi 1. Jakso 7/10. Miten onnistuu reissussa mäiskiintyneen matkalaukun puhdistus, kun puhdistukseen saa käyttää vain laukun sisältöä? Bilekämpät kaipaavat kuurausta ja kevätsiivous pudottaa yhden kisaajista kotiin. Vieraana Henrik Dettmann, tuomarina Auri Kananen ja juontajana Ellen Jokikunnas.

 • 8

  Siivousrallia ja shoppailua

  +

  Kausi 1. Jakso 8/10. Kilpailijat saavat allensa ostoskeskuksista tutun yleiskoneen ja äärimmäinen rallikisa on valmis alkamaan. Kuka osaa tehdä parhaat ostokset etutehtävässä ja kenen putket ovat puhtaimmat lopussa? Vieraana selostajalegenda Matti Kyllönen, tuomarina Auri Kananen ja juontajana Ellen Jokikunnas.

 • 9

  Hillot ruudulla

  +

  Kausi 1. Jakso 9/10. Hilloontuneet ATK-laitteet kaipaavat kuurausta. Joukkuetehtävässä ryhmät pääsevät sotkemaan toistensa huoneita, ennen siivoamista. Ja imurirata ratkaisee kotiinlähtijän. Vieraana Ina Mikkola, tuomarina Auri Kananen ja juontajana Ellen Jokikunnas.