Huutokaupan metsästäjät

Huutokaupan metsästäjät

Ohjelman kuvaus

Mitä löytyy huutokaupattavaksi varastojen kätköistä? Kuka iskee kultasuoneen, vai onko tavaralla sittenkään mitään arvoa? Kuinka pitkälle voi mennä aarteen toivossa? Amerikkalaisen tosi-tv -ohjelman 13. tuotantokausi.

Jaksot

 • 1

  You Can Lead a Horse to a Locker, but You Can't Make Him Bid

  +

  Kausi 14. Jakso 1. Riversiden huutokauppa sujuu tavalliseen tapaan, kunnes Barry ja Kenny saapuvat paikalle erikoisella kulkuneuvollaan. Lisa koettaa parhaansa mukaan murtaa kauan jatkuneen huonon varaston kirouksen.

 • 2

  Piles to Go Before I Keep

  +

  Kausi 14. Jakso 2. Laura kaappaa vallaan Fullertonissa ja saa tulosta aikaan. Brandin varasto osoittautuu lopulta voitokkaaksi, vaikka alku enteili aivan muuta.

 • 3

  In Pain in the Membrane

  +

  Kausi 14. Jakso 3. Victorvillen leikkimielinen kisaaminen saa Dustyn hikoilemaan, mutta vinyylikasa voi tuoda helpotuksen tilanteeseen. Ivyn varasto tuo valoa bisneksiin.

 • 4

  How the West Covina Was Won

  +

  Kausi 14. Jakso 4. West Covina osoittatuu Lisalle kohtalokkaaksi ja hän tekee pahimman varastomokansa. Rene puolestaan tekee löydön ja ottaa siitä kaiken irti.

 • 5

  King of Orange Chicken

  +

  Kausi 14. Jakso 5. Rene ilmestyy Orangeen julistautuen kuninkaaksi, mutta Dusty ei ole ihan valmis tunnustamaan asemaa. Kenny puolestaan keksii pyörän uudestaan ja Lisa näkee asiat uudesta kulmasta.

 • 6

  Lego My Locker

  +

  Kausi 14. Jakso 6. Stantonissa varastot ovat täyteen ahdettuja, mutta niiden uumenista paljastuu yllättäviä aarteita. Dusty löytää laatikosta unelmien assistentin, ja Renen aavistus osuu oikeaan, mikä tuo hänelle yhden isoimmista voittopoteista. Kimberin mielenkiinto kohdistuu enemmän kilpailijaan kuin varastoihin.

 • 7

  Reign or Shine

  +

  Kausi 14. Jakso 7. Montebellon harvinaisen sateinen sää ei tunnelmaa pilaa. Kuningas Darrell on valmis puolustamaan asemaansa, mutta Rene ja Casey näyttävät torpedoivan hänen aikeensa.

 • 8

  The King of Montebowl-O

  +

  Kausi 14. Jakso 8. Barry ilmestyy huutokauppaan valmiina oppimaan ja tuo tuliaisena lahjan eräälle parhaista varastohaukoista. Brandi ja Bozek ottavat tiukan otteen pienemmästä varastosta ja Ivy tarjoilee pojalleen syntymäpäivävaraston, mutta harvinaisimman löydön tekee Kuningas itse.

 • 9

  Here Comes the Calvin-Ry!

  +

  Kausi 14. Jakso 9. Lisa toivoo, että kolmas kerta toisi viimeinkin tulosta Riversidessa. Rene upottaa hampaansa vaatimattomalta näyttävään varastoon. Brandi lähtee aarteenetsintään. Ivy ja pojat näkevät vilauksen eläkepäivistään.

 • 10

  Zip Tie Lies

  +

  Kausi 14. Jakso 10. San Bernardino on täynnä yllätyksiä varsinkin Renelle ja Caseylle. Kenny törmää kummallisen näköisiin autonosiin ja Lisa suojaa itsensä katastrofilta epätavallisen kalliin varaston avulla.

 • 11

  Children of the Cornbread

  +

  Kausi 14. Jakso 11. Ivy on sotajalalla ja tekee parhaansa ärsyttääkseen muita ostajia, eikä menetä sen vuoksi yöuniaan. Brandi antaa vastentahtoisesti Bozekin valita ostettavan varaston. Dusty asettuu vastustamaan Kuningasta todistaakseen, että pikkumaisuus ei kannata. Kenny pelkää Ivyn joukkoja.

 • 12

  Proxy Moxie

  +

  Kausi 14. Jakso 12. Barry käyttää harvojen tuntemaa taktiikkaa napatakseen varaston, jonka takia hän on kohta solmussa. Brandi shoppailee alelaareilla, mutta laittaa pystyyn aikamoiosen shown. Ivy haalii itselleen ison varaston.

 • 13

  Two for the Price of Dust

  +

  Mitä löytyy huutokaupattavaksi varastojen kätköistä? Kuka iskee kultasuoneen, vai onko tavaralla sittenkään mitään arvoa? Kuinka pitkälle voi mennä aarteen toivossa? Amerikkalaisen tosi-tv -ohjelman 14. tuotantokausi.

 • 14

  It's a Safe Time to Get Lit!

  +

  Mitä löytyy huutokaupattavaksi varastojen kätköistä? Kuka iskee kultasuoneen, vai onko tavaralla sittenkään mitään arvoa? Kuinka pitkälle voi mennä aarteen toivossa? Amerikkalaisen tosi-tv -ohjelman 14. tuotantokausi.

 • 19

  I Love Lupe!

  +

  Rosamondissa on naisten ylivoima. Dusty tyttöystävineen löytää kasan tv-aiheista vintagetavaraa. Brandi ottaa aarteenetsintään avukseen Daniellen ja Lisan. Kenny löytää eksoottisen soittorasian.

 • 20

  Etrog, Lupe?

  +

  Lancaster on Ivyn oma hunajapurkki, joten muiden on paras pitää varansa. Lisa aikoo käyttää oikeaa aivolohkoaan varastojen valinnassa, vai oliko se sittenkin vasen?