Family Guy

torstai 23.50

1212
Family Guy © 2016 Fox and its related entities. All rights reserved.
Family Guy

Seuraava TV-esitys

 1. torstai 30. maaliskuuta 11.00

  Paremmissa piireissä (J23 - K11)

 2. torstai 30. maaliskuuta 11.30

  Aarrejahti (J01 - K12)

 3. torstai 30. maaliskuuta 17.30

  Surkastunut Peter (J02 - K12)

Ohjelman kuvaus

Family Guy palaa 19. kaudelleen koko lailla hullunkurisempana kuin koskaan ennen. Kun ongelmainen Griffinien perhe joutuu taas mitä oudoimpiin seikkailuihin, voimme istua rennosti ja nauttia matkasta. Vatsajumppa naurun avulla ei lakkaa koskaan, kun Peter ja Lois johtavat perheensä ja ystävänsä kohti älyttömiä ja sekalaisia tilanteita.

Jaksot

 • 1

  Yacht Rocky

  +

  Kausi 19. Jakso 1/20. Panimo ilmoittaa erottavansa yhden työntekijän. Peter on huolestunut, että valinta osuu häneen. Peter pyörtyy stressistä, joten lääkäri esittelee miehen risteilyrockille hermojen rauhoittamiseksi.

 • 2

  Bri-Da

  +

  Kausi 19. Jakso 2/20. Peter ja hänen ystävänsä ovat kyllästyneet unohtamaan miljoonien dollareiden liikeideat, joita he keksivät juodessaan. Harmi kyllä kamera tallentaa enemmän kuin oli tarkoitus.

 • 3

  Absolutely Babulous

  +

  Kausi 19. Jakso 13/20. Kun Stewie saa mitalin koulunsa taaperokisoista, Brian lyttää pojan innon huomauttamalla sen olemalla vain osallistumispalkinto. Sillä välin Peter aiheuttaa riidan Loisin vanhempien välille.

 • 4

  Disney's the Reboot

  +

  Kausi 19. Jakso 4/20. Tässä erikoisjaksossa mennään metatasolle, kun kanava päättää kokeilla erilaisia uusintaversioita sarjasta. Kun kolme erilaista versiota näytetään kohderyhmille, palauteet saavat yllättävän käänteen.

 • 5

  Cat Fight

  +

  Kausi 19. Jakso 5/20. Kun Meg ja Brian joutuvat koululla ongelmiin, Lois päättää, että kaksikko kaipaa elämäänsä uskontoa. Auttaakseen heidät oikealle tielle hän lähettää heidät kirkon leirille ja lähtee itsekin mukaan.

 • 6

  Peter and Lois' Wedding

  +

  Kausi 19. jakso 6/20. Estääkseen perheen tylsistymisen Peter ja Lois päättävät kertoa lapsille tarinan siitä, miten he tapasivat. Se on tarina nuoresta rakkaudesta, kiristyksestä, MTV:n rantatalosta ja Daisy Fuentesista.

 • 7

  Heart Burn

  +

  Kausi 19. jakso 7/20. Peter ja Lois yrittävät ostaa jotain aikuisten kirjakaupasta ja tempauksen aikana he muistelevat romanssiaan kertomalla kolme tunnettua rakkaustarinaa.

 • 8

  Shanksgiving

  +

  Kausi 19. Jakso 8/20. Peter on vihainen, sillä Lois kutsui koko perheensä kiitospäiväpäivälliselle, ja koettaa tulla pidätetyksi välttääkseen tapahtuman. Sillä välin Stewien kaikilta pitämä salaisuus paljastuu.