Criminal MInds: Suspect Behavior

sunnuntai 7. heinäkuuta 23.50

© CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
Criminal MInds: Suspect Behavior

Seuraava TV-esitys

 1. sunnuntai 7. heinäkuuta 23.50

  Two of a Kind (J01 - K01)

 2. maanantai 8. heinäkuuta 00.50

  Lonely Hearts (J02 - K01)

 3. torstai 11. heinäkuuta 01.55

  Two of a Kind (J01 - K01)

Ohjelman kuvaus

FBI:n käyttäytymisanalyysin yksikössä on punaisina soluina tunnettuja nopean toiminnan ryhmiä, jotka toimivat byrokratian ulkopuolella ja raportoivat ainoastaan FBI:n johtajalle. Tiimi koostuu yksikön johtajasta Sam Cooperista, taitavastsa tarkka-ampujasta Mick Rawsonista, kekseliäästä Gina Lasallesta, katu-elämän tuntevasta entisestä vangista Jonathan "Profeetta" Simsistä ja uusimmasta jäsenestä Beth Griffitistä. Mukana on myös ainutlaatuinen Penelope Garcia uskomattomine tietokonetaitoineen. Agenttien eliittitiimi käyttää epätavallisia tutkintakeinoja ja kovia taktiikoita jäljittäessään maan vaarallisimpia rikollisia.

Jaksot

Kausi 1
 • 1

  Two of a Kind

  +

  Kausi 1. Jakso 1/13. Cooperin tiimi kutsutaan Clevelandiin tutkimaan lapsisieppausten sarjaa.

  Seuraava esitys
  sunnuntai 7. heinäkuuta 23.50
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 11. heinäkuuta 01.55
  STAR-kanavalla
 • 2

  Lonely Hearts

  +

  Kausi 1. Jakso 2/13. Erikoisryhmä matkaa Arizonaan tulkitsemaan viestiä, jonka epäilty on lähettänyt kahden brutaalin murhan jälkeen.

  Seuraava esitys
  maanantai 8. heinäkuuta 00.50
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  torstai 11. heinäkuuta 02.45
  STAR-kanavalla
 • 3

  See No Evil

  +

  Kausi 1. Jakso 3/13. Cooperin tiimi saapuu Arizonaan tutkimaan Kenneth Richarcin murhaa, kun hänen ruumiinsa löydetään autostaan. Tekijä on poistanut uhriltaan silmät.

  Seuraava esitys
  sunnuntai 14. heinäkuuta 23.15
  STAR-kanavalla
 • 4

  One Shot Kill

  +

  Kausi 1. Jakso 4/13. Cooper tiimeineen matkustaa Chicagoon, missä erittäin taitava tarkka-ampuja tappaa satunnaisia ohikulkijoita. Kun ryhmä tutkii rikospaikkaa, ampuja tarkkailee kauempaa ja saa selville, että Mick on myös tarkka-ampuja. Hän lähettää Mickille vihjeitä seuraavista ampumispaikoistaan. Kun Garcia lopulta selvittää tappajan henkilöllisyyden, tiimi kiirehtii estämään verilöylyn.

  Seuraava esitys
  maanantai 15. heinäkuuta 00.10
  STAR-kanavalla
 • 5

  Here Is the Fire

  +

  Kausi 1. Jakso 5/13. BAU tutkii alkuaikojensa juttua uudelleen, kun he tutkivat yhtä Rossin ja Gideonin vanhoista tapauksista jäljittääkseen tappajan, joka jäi vapaalle jalalle.

 • 6

  Devotion

  +

  Kausi 1. Jakso 6/13. FBI-tiimi kutsutaan profiloimaan tappajaa, joka murhaa ihmisiä valtatien varrella. Uhrit ovat satunnaisia, ja paikalliset viranomaiset ovat huolissaan teiden valvonnasta. Cooperin tiimi epäilee, että tappaja pakottaa panttivangin katsomaan murhia. Todellisuus onkin paljon kammottavampi, ja tiimi joutuu tekemään profiloinnin uudelleen.

 • 7

  Jane

  +

  Kausi 1. Jakso 7/13. Useiden naisten sieppauksiin liittyvä tapaus muuttuu henkilökohtaiseksi tiimille, kun yksi tunnistamaton uhri ei olekaan koskaan virallisesti kadonnut.

 • 8

  Nighthawk

  +

  Kausi 1. Jakso 8/13. Joukkomurhaaja riehuu Oklahoma Cityssä ja Cooperia ryhmineen pyydetään apuun ennen kuin tilanne pahenee entisestään.

 • 9

  Smother

  +

  Kausi 1. Jakso 9/13. Cooper tiimeineen matkaa New Hampshireen, missä kolme nuorta äitiä on kadonnut. Heidän lapsensa on jätetty vahingoittumattomina sieppauspaikoille. Tiimi yrittää profiloida tappajaa, joka murhaa brutaalisti, mutta hankkiutuu ruumiista eroon katuvaisesti.

 • 10

  The Time Is Now

  +

  Kausi 1. Jakso 10/13. Cooper kutsutaan todistamaan tapauksessa, jossa kuolemaantuomittu nainen anoo tuomion kumoamista Ficklerin antaman todistajalausunnon perusteella.

 • 11

  Strays

  +

  Kausi 1. Jakso 11/13. Cooperin tiimi kutsutaan Clevelandiin tutkimaan lapsisieppausten sarjaa.

 • 12

  The Girl in the Blue Mask

  +

  Kausi 1. Jakso 12/13. Merijalkaväen sotilas löytyy kuolleena Quanticosta puolet kasvoistaan irti leikattuina. Cooper tiimeineen kutsutaan paikalle tutkimaan hyökkäystä. Ryhmän profiloidessa tappajaa lisää yksityiskohtia karmeista teoista tulee ilmi. Kun tappaja sieppaa teinitytön, FBI-agenteille tulee kiire saada tekijä kiinni.

 • 13

  Death by a Thousand Cuts

  +

  Kausi 1. Jakso 13/13. Cooperin tiimi jäljittää sarjamurhaajaa, joka ampuu ihmisiä satunnaisesti vilkkailla alueilla. Bethin henki joutuu vaaraan, kun hän ja Profeetta toimivat peitetehtävissä.