9-1-1

keskiviikko 21.00

1212
©2022 Fox Media LLC
9-1-1

Seuraava TV-esitys

 1. keskiviikko 8. helmikuuta 03.05

  Poikkeusolot (J02 - K05)

 2. keskiviikko 8. helmikuuta 21.00

  Ryhmäpaine (J05 - K05)

 3. torstai 9. helmikuuta 04.30

  Poikkeustoimet (J04 - K05)

Ohjelman kuvaus

Koukuttava ja tunteet pintaan nostattava draamasarja esittelee pelastushenkilökunnan hektistä arkea Los Angelesin auringon alla. Sarja ammentaa innoitusta tosielämän pelastustyöntekijöiden korkeapaineisista kokemuksista, joissa he ovat joutuneet säännöllisesti kohtaamaan hätkähdyttäviä tilanteita. Vaativan työn lisäksi jokaisella on myös oman elämänsä ongelmat ratkottavana. Pääosissa Angela Bassett, Peter Krause, Jennifer Love Hewitt ja Oliver Stark. Kuudes tuotantokausi.

Jaksot

 • 1

  Let the Games Begin

  +

  Uusi kausi alkaa! 118:n väki kiirehtii hätiin urheilustadionille, kun sen yläpuolella lentävällä ilmalaivalla syntynyt mekaaninen vika johtaa tuhoisaan kaaokseen.

 • 2

  Crash and Learn

  +

  118 kiirehtii pelastustehtäviin rakennuksen romahduttua ja jätettyä ihmisiä ansaan raunioiden alle. Athenan isä saa aivohalvauksen ja rysähtää talonsa seinän läpi. Hen polttaa kynttiläänsä molemmista päistä. Maddie yrittää auttaa uutta työntekijää pääsemään alkuun puhelinkeskuksessa.

 • 3

  Animal Instincts

  +

  118 kiirehtii pelastamaan puun alle jumiin jäänyttä lintubongaria. Chimneylle on tiedossa villiä kyytiä hänen hoitaessaan rattijuopon tapausta. Maddie auttaa äitiä ja tämän nuorta tytärtä väkivaltaisen isän ilmaannuttua heidän kotiovelleen.

 • 4

  The Devil You Know

  +

  Ollessaan Floridassa huolehtimassa huonokuntoisesta isästään Athena ryhtyy tutkimaan lapsuudenystävänsä 45 vuotta sitten tapahtunutta katoamista.

 • 5

  Home Invasion

  +

  Athena tutkii tapausta, jossa samasta talosta on tullut muutaman tunnin aikana kaksi hätäpuhelua kotiin tunkeutumisesta. 118 kiirehtii hätiin, kun mies jää jumiin ullakolle omatekoisen kotiremontin seurauksena.

 • 6

  Tomorrow

  +

  Hen pelkää Karenin hengen puolesta, kun tämän tiedelabraa järisyttää räjähdys päivänä, jona Karen oli tuonut Dennyn mukanaan töihin.

 • 7

  Cursed

  +

  Athena ja 118 kiirehtivät hätiin, kun sarja kuolemanrajakokemuksia piinaa hiipuvaa elokuvatähteä.

 • 8

  9-1-1, What's Your Fantasy?

  +

  118 kiirehtii hoitelemaan renessanssimarkkinoilla syntynyttä hätätapausta ja suuntaa myös toimistorakennukselle komentelevan pomon tultua myrkytetyksi.

 • 9

  Red Flag

  +

  Santa Anan tuuli tuo mukanaan tavallistakin oudompia hätätapauksia 118-tiimille hoidettavaksi.