FOX on tammikuussa STAR Channel

FOX on tammikuussa STAR Channel

 

The Walt Disney Company Nordic & Baltic julkistaa FOX-TV-kanavalle uuden nimen ja kanavailmeen: STAR Channel aloittaa Suomen lähetyksensä 6. tammikuuta 2023.

 

Helsinki, Suomi (26. lokakuuta 2022) – STAR Channel jatkaa FOX-kanavalta tuttujen sekä uusien amerikkalaisten huippudraamojen ja -komedioiden, ja kotimaisten viihdeohjelmien esittämistä ympäri vuorokauden samalla tutulla kanavapaikalla 12.

 

              – Uusi STAR Channel -brändi tuo TV-kanavamme vahvemmin osaksi Disneyn viihdebrändien perhettä. STAR on entuudestaan tuttu Disney+ -palvelusta – ja monet ohjelmistamme ovatkin jo katsottavissa sekä television että suoratoistopalvelun puolella, kuten esimerkiksi menestyssarjat Simpsonit, Moderni perhe, Ensisilmäyksellä ja 9-1-1. Suositut kotimaiset FOX-ohjelmamme, kuten Melkein MENSA ja hiljattain lanseerattu Robin - täydellinen ilta, jatkavat myös uudella TV-kanavalla. Voin niin ikään paljastaa, että kevään aikana lanseeraamme myös kaksi uutta kotimaista viihdeohjelmaa, kertoo Hans van Rijn, The Walt Disney Company Nordic & Baltic -maajohtaja ja SVP. Hän jatkaa:

 

              – TV-liiketoiminta on edelleen yksi prioriteeteistamme. On tärkeää, että voimme innostaa yleisöämme studioidemme maailmanluokan sarjoilla ja elokuvilla heidän valitsemillaan alustoilla.

 

Muun muassa Disney+ -palvelusta tuttu STAR-brändi on optimoitu ja lokalisoitu suomalaiselle televisioyleisölle ja se seuraa FOX-kanavan jalanjäljissä rohkeana ja itsevarmana TV-viihteen suunnannäyttäjänä.

 

Viihteen uuden tähden visuaalinen ilme on saanut inspiraationsa pyrstötähdestä. STAR Channel tähdenlennon tavoin täyttää viihteen ystävän toiveet – sen hohde valaisee Suomen televisiotaivaan korkealaatuisilla ohjelmilla, jota vain Disney pystyy tarjoamaan.

.