Robin - täydellinen ilta

Robin – täydellinen ilta ©Fox and its related entities. All rights reserved.
Robin - täydellinen ilta

Ohjelman kuvaus

Mitä tarvitaan täydelliseen iltaan? Hyvää seuraa, herkullista ruokaa ja erinomaista musaa tietenkin! Tästä kaikesta pitää huolen suomalainen superilmiö ja artistivirtuoosi Robin Packalen, joka toimii näiden juhlien isäntänä ensimmäisessä omassa tv-ohjelmassaan.  

Robin on kutsunut Suomen mielenkiintoisimmat vieraat luokseen viettämään yhdessä ikimuistoista iltaa kokaten, syöden ja keskustellen. Kattauksen kruunaa kaiken keskiössä olevat unohtumattomat musiikkivedot, joita vedetään niin vieraiden kuin Robinin voimin. Tuloksena on tietenkin täydellinen ilta. 

Jaksot

Kausi 1
 • 1

  Jakso 1

  +

  Kausi 1, 1/10. Uusi ohjelma alkaa! Robin Packalènin isännöimään illanviettoon saapuvat Paleface, Etta ja Juha Tapio. Kokkauksen ja musavetojen sekahedelmäsopasta kehkeytyy täydellinen ilta.

 • 2

  Jakso 2

  +

  Kausi 1, 2/10. Robinin kanssa täydellistä iltaa viettävät Elastinen, Isac Elliot ja Jenni Poikelus. Elastinen esittelee sierainvideoitaan. Jenni saadaan laulamaan pizzan avulla.

 • 3

  Jakso 3

  +

  Kausi 1, 3/10. Robin on kutsunut illanistujaisiin Nelli Matulan sekä Vikin ja Köpin. Illasta tulee täydellinen viimeistään, kun Viki räjäyttää tajunnat omalla musavedollaan.

 • 4

  Jakso 4

  +

  Kausi 1, 4/10. Täydellistä iltaa Robinin kanssa juhlistavat Jorma Uotinen, Jannika B. ja Hanna Pakarinen. Syvälliset keskustelut ja yllättävä duetto lumoavat poppoon.

 • 5

  Jakso 5

  +

  Kausi 1, 5/10. Täydellisestä illasta tulee täydellinen kaaos, kun Robinin luo iltaa saapuvat viettämään Michael Monroe, Mira Luoti, Vilma Alina ja Darude.

 • 6

  Jakso 6

  +

  Kausi 1, 6/10. Ilta on täynnä naurua ja häkellyttäviä musavetoja, kun Robinin vieraiksi saapuvat Kasmir, ILON ja Olli Herman. Homman kruunaa yllätyspoikabändi.

 • 7

  Jakso 7

  +

  Kausi 1, 7/10. Robin viettää täydellistä iltaa Kape Aihisen, Einin, Eva Louhivuoren ja Roni Backin kera. Pian keittiöstä löytyy uusi sheriffi.

 • 8

  Jakso 8

  +

  Kausi 1, 8/10. Illasta tulee täydellinen, kun Robinin vieraaksi saapuvat Tommy Lindgren, Felix Zenger, Brädi ja Viivi. Robin ja Brädi vetävät yhdessä harvinaislaatuisen klassikon.

 • 9

  Jakso 9

  +

  Kausi 1, 9/10. Robin saa vieraikseen Irinan, Iisan ja Konsta Hietasen. Konsta hämmästyttää soittotaidoillaan. Iisa paljastaa salaisen reseptinsä.

 • 10

  Jakso 10

  +

  Kausi 1, 10/10. Talo on tyyliniekkoja tulvillaan, kun Robinin kanssa iltaa viettävät Mikael Gabriel, Sami Saari ja Janita Autio. Mikaelin viestisessio saa vedet silmiin.