Nuori MacGyver

© 2018 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
Nuori MacGyver

Seuraava TV-esitys

 1. tiistai 3. lokakuuta 02.50

  Pommi siellä, pommi täällä (J12 - K02)

 2. keskiviikko 4. lokakuuta 03.55

  Robottisota (J13 - K02)

 3. torstai 5. lokakuuta 03.45

  New Orleansin herttua (J14 - K02)

Ohjelman kuvaus

Uusi versio 1980-luvun Ihmemies MacGyverista. Nykyaikaan sijoittuvassa sarjassa nuori Angus "Mac" MacGyver seikkailee salaisissa operaatioissa ja ratkoo pulmia nokkeluutensa avulla. Pääosassa Lucas Till. 2. tuotantokausi.

Jaksot

 • 1

  Kello, konna ja muutama vesiperä

  +

  Kausi 2. Jakso 1/23. Kello, konna ja muutama vesiperä. MacGyver tiimeineen lähtee Lähi-itään etsimään vangittua amerikkalaissotilasta.

 • 2

  Sydämentykytyksiä

  +

  Kausi 2. Jakso 2/23. Sydämentykytyksiä. Hakkerit kiinnotuvat Rileyn taidoista ja hän soluttautuu joukkoon selvittääkseen heidän aikeensa.

 • 3

  Korkeat panokset

  +

  Kausi 2. Jakso 3/23. Mac ja kumppanit lähtevät peitetehtäviin ryöstämään kasinon holvista timatit, ennenkuin terroristiryhmä ehtii saada ne käsiinsä vaihtaakseen ne joukkotuhoaseeseen.

 • 4

  Viholliseni vihollinen

  +

  Kausi 2. Jakso 4/23. Viholliseni vihollinen. Murdoc huumaa ja kidnappaa Macin, mutta hän onnistuu pakenemaan ja Phoenix-tiimi yrittää pelastaa Murdocin seuraavan uhrin.

 • 5

  Paholaisen kolmiossa

  +

  Kausi 2. Jakso 5/23. Paholaisen kolmiossa. Tiimin Halloween-valmistelut keskeytyvät, kun heidän on lähdettävä etsimään varapresidentin poikaa, jonka kone on syöksynyt maahan Bermudan kolmion alueella mukanaan vaarallinen vanki.

 • 6

  Tulta päin

  +

  Kausi 2. Jakso 6/23. Tulta päin. Macin ja kumppanien tehtävänä on sammuttaa kapinallisryhmän sytyttämä öljykenttäpalo sisällissodan partaalle ajautuneessa Nigeriassa.

 • 7

  Sydämen asialla

  +

  Kausi 2. Jakso 7/23. Sydämen asialla. Ecuadorin ainoa kapinnallisjohtajaa vastaan asettuva presidenttiehdokas tarvitsee pikaisesti sydänsiirron, mutta kapinnallisjoukko yrittää estää operaation. Macin ja Jackin tehtävä on hakea uusi sydän ja kirurgi Kolumbiasta, kun muu tiimi yrittää suojella ehdokasta.

 • 8

  Taiteen sääntöjen mukaan

  +

  Kausi 2. Jakso 8/23. Taiteen sääntöjen mukaan. Lavastetulla taidevarkaudella ryhmä yritää houkutella esiin varastetun taiteen kauppiaan, joka rahoitaa terroristeja.

 • 9

  Riskipeliä

  +

  Kausi 2. Jakso 9/23. Riskipeliä. Mac tiimeineen seuraa vaarallista hermokaasua kuljettavia indonesialaisia palkkasotureita päästääkseen heidän johtajansa jäljille.

 • 10

  Paljon melua pallosta

  +

  Kausi 2. Jakso 10/23. Paljon melua pallosta. Opiskelijajoukko on merihädässä tutkimusaluksella Pohjoisella jäämerellä. Mac yrittää auttaa antamalla selviytymisohjeita videon välityksellä kunnes pelastusalus saapuu.

 • 11

  Syyllinen kunnes toisin todistetaan

  +

  Kausi 2. Jakso 11/23. Syyllinen kunnes toisin todistetaan. Ryhmän joulujuhlinta keskeytyy poliisin ilmestyessä pidättämään Mac epäiltynä terroriteosta, kun Macin rakentamalla pommilla räjäytetystä rakennuksesta löytyy ruumis.

 • 12

  Pommi siellä, pommi täällä

  +

  Kausi 2. Jakso 12/23. Pommi siellä, pommi täällä. Mac ja Jack joutuvat kiperään tilanteeseen, kun vanha vihollinen on asettanut räjähteitä Macin kodin alle ja selviää, että se on vain osa suunnitelmaa.

  Seuraava esitys
  tiistai 3. lokakuuta 02.50
  STAR-kanavalla
 • 13

  Robottisota

  +

  Kausi 2. Jakso 13/23. Robottisota. Mac osallistuu haasteesen, jossa kehitetään uutta sotilaskäyttöön tarkoitettua robottiajoneuvoa ja päätyy auttamaan pahinta kilpailijaansa Allieta, kun hänen robottiautonsa hakkeroidaan ja suunnataan Pentagoniin. Jack osallistuu luokkakokoukseen ja tapaa vanhan vihamiehensä.

  Seuraava esitys
  keskiviikko 4. lokakuuta 03.55
  STAR-kanavalla
 • 14

  New Orleansin herttua

  +

  Kausi 2. Jakso 14/23. New Orleansin herttua. Tiimi suuntaa New Orleansiin etsimään naista, joka esittää olevansa Duke Jacobyn, Jackin vanhan CIA-peitenimen, vaimo. Jack on vaarassa, kun "Duken" vanhat vihamiehet ilmestyvät kuvioihin kosto mielessään.

  Seuraava esitys
  torstai 5. lokakuuta 03.45
  STAR-kanavalla
 • 15

  Kuka pahan tappaisi

  +

  Kausi 2. Jakso 15/23. Kuka pahan tappaisi. Murdocin palkollinen luovuttaa hänet Phoenix-säätiölle kymmenestä miljoonasta, mutta Mac tiimeinen joutuukin suojelemaan Murdocia entiseltä oppi-isältään, joka janoaa kostoa.

  Seuraava esitys
  perjantai 6. lokakuuta 04.15
  STAR-kanavalla
 • 16

  Viinin viemät

  +

  Kausi 2. Jakso 16/23. Viinin viemät. Mac, Leanna, Riley and Bozer tekeytyvät aviopareiksi luksuslomakohteessa, jossa serbialaisen sotarikollisen poika viettää kuherruskuukauttaan. Tarkoitus on onkia tietoja isän olinpaikasta.

  Seuraava esitys
  tiistai 10. lokakuuta 02.50
  STAR-kanavalla
 • 17

  Vaaran vyöhykkeellä

  +

  Kausi 2. Jakso 17/23. Vaaran vyöhykkeellä. Mac, Jack ja Riley etsivät rikollisjärjestön ilmiantajaksi ryhtynyttä jäsentä, joka kaapataan Tsernobyliin ennenkuin hän ehtii paljastaa tietojaan CIA:lle.

  Seuraava esitys
  keskiviikko 11. lokakuuta 03.35
  STAR-kanavalla
 • 18

  Samoilla apajilla

  +

  Kausi 2. Jakso 18/23. Samoilla apajilla. Phoenix-tiimi jäljittää valtion salaista tietoa varastanutta henkilöä, jonka perässä ovat myös vanhat tutut palkkionmetsästäjät, Coltonit.

  Seuraava esitys
  torstai 12. lokakuuta 03.45
  STAR-kanavalla
 • 19

  Suuret setelit

  +

  Kausi 2. Jakso 19/23. Suuret setelit. Mac ja tiimi selvittelevät CIA-miehen epäilyttävää kuolemaa ja pääsevät CIA:ssa pyörivän väärennönsringin jäljille.

  Seuraava esitys
  perjantai 13. lokakuuta 04.20
  STAR-kanavalla
 • 20

  Kaappaus korkeuksissa

  +

  Kausi 2. Jakso 20/23. Kaappaus korkeuksissa. Mac ja Jack saavat tehtäväkseen pelastaa miljardööri Ralph Jericon pojan, jonka entinen erikoisjoukkojen sotilas on kaapannut. Seuraa kilpajuoksu pilvenpiirtäjissä, kun rikolliskoplan todellinen suunnitelma paljastuu.

  Seuraava esitys
  tiistai 17. lokakuuta 02.50
  STAR-kanavalla
 • 21

  Ystävä hädässä

  +

  Kausi 2. Jakso 21/23. Ystävä hädässä. Mac on Puerto Ricossa auttamassa vanhaa armeijakaveriaan Carlosia korjaamaan taloaan hurrikaanituhojen jäljiltä. Kun rosvokopla yritää ryöstää avustusrahoja paikallisesa pankista, Mac hankkiutuu panttivangiksi selvittääkseen tilanteen.

  Seuraava esitys
  keskiviikko 18. lokakuuta 03.35
  STAR-kanavalla
 • 22

  Ufojuttuja

  +

  Kausi 2. Jakso 22/23. Ufojuttuja. Mac ja Riley lähetetään tutkimaan mystistä esinettä, joka on pudonnut Nevadan autiomaahan. Riley saa tietää huippusalaista tietoa Macin isästä, mutta ei tiedä pitäisikö se paljastaa Macille.

  Seuraava esitys
  torstai 19. lokakuuta 04.00
  STAR-kanavalla
 • 23

  Isä ja poika

  +

  Seuraava esitys
  perjantai 20. lokakuuta 04.15
  STAR-kanavalla