Moderni perhe

keskiviikko 22.00

1616
© 2019-2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Moderni perhe

Seuraava TV-esitys

 1. maanantai 20. toukokuuta 06.00

  Vegas (J18 - K05)

 2. maanantai 20. toukokuuta 08.55

  Australia (J20 - K05)

 3. maanantai 20. toukokuuta 09.25

  Unelias Phil (J21 - K05)

Ohjelman kuvaus

Komediasarjan leskiössä on kolme täysin erilaista perhettä: keskivertopariskunta Phil ja Claire, ja heidän kolme lastaan, ulkonäkökeskeinen Haley, älykkö Alex sekä hyväntahtoinen sähläri Luke; Clairen isä Jay, hänen huomattavasti nuorempi vaimonsa Gloria Kolumbiasta ja heidän sofistikoitunut poikansa Manny; sekä Jayn poika Mitchell, hänen kumppaninsa Cameron, ja Kiinasta adoptoitu tytär Lily. Eri sukupolvien, sukupuolten ja kulttuurien väliset yhteentörmäykset luovat herkullisia tilanteita, joista päähenkilöt yrittävät selvitä kunnialla.

Jaksot

 • 1

  Perinteet kunniaan

  +

  Kausi 11. Jakso 1/18. Haley on päättänyt seurata kirjoista löytämiään kasvatusvinkkejä kaksosten kanssa, mutta Phil ja Claire ovat sitä mieltä, että heidän vanhat keinonsa ovat parempia. Manny ohjaa Jayn koiranpetimainoksen saadakseen ex-tyttöystävänsä palaamaan takaisin luokseen.

 • 2

  Kilven kiillotusta

  +

  Kausi 11. Jakso 2/18. Claire haluaa, että kaikki lähtevät talosta pois, ennen kuin he saavat hänet näyttämään huonolta tärkeän naisten businesslehden toimittajan silmissä. Jay kutsuu Mannyn viininmaistajaisiin, jotta he voisivat viettää laatuaikaa yhdessä.

 • 3

  Täydelliset parit

  +

  Kausi 11. Jakso 3/18. Phil, Claire, Alex ja Luke ovat innoissaan siitä, että kaksoset ovat heidän luonaan, mutta heistä huolehtiminen on uuvuttavaa! Mutta kun he huomaavat, että vauvat saattavat auttaa heitä toimittamaan asioitaan, he tarjoavat Haleylle vapaapäivää.

 • 4

  Allasbileet

  +

  Kausi 11. Jakso 4/18. Mitch ja Cam auttavat Lilyä pääsemään yli siitä, että hänen olonsa on epävarma uimapuvussa, mutta samalla he huomaavat itsekin olevansa epävarmoja. Nyt kun Glorian uusi harjoittelijan pesti vie niin paljon hänen aikaansa, Jay tuntee olonsa laiminlyödyksi.

 • 5

  Viimeinen halloween

  +

  Kausi 11. Jakso 5/18. Phil on päättänyt vihdoinkin pelästyttää Clairen halloweenina. Gloria tuntee olonsa ensimmäistä kertaa epävarmaksi ikänsä takia, kun joku arvaa oikein, että hän on Jayn vaimo.

 • 6

  Rohkea rokan syö

  +

  Kausi 11. Jakso 6/18. Gloria käyttää aikansa kaksosten kanssa siihen, että hän kastaa heidät salaa, ennen kuin Haley ja Dylan palaavat. Claire selvittelee yhä älykaappifiaskoa.

 • 7

  Viimeinen kiitospäivä

  +

  Kausi 11. Jakso 7/18. Cameronin ja Mitchellin ystävät olettavat, että nämä ovat eronneet, ja he ovat valinneet puolensa. Haley yrittää kokata kiitospäiväateriaa.

 • 8

  Kutsumattomia vieraita

  +

  Kausi 11. Jakso 8/18. Dunphyjen talo on ratketa liitoksistaan, kun Dylanin hippiäiti muuttaa heille ja Clairen yksinäinen isäpuoli, Jerry, haluaa vierailla heillä.

 • 9

  Jouluräyhää

  +

  Kausi 11. Jakso 9/18. Cameron toivoo pitävänsä kaikki tyytyväisinä heidän jokavuotisilla jouluillallisillaan, mutta Mitchell epäilee, että hänellä on salaisia taka-ajatuksia. Claire yrittää välttyä Jayn työtarjoukselta.

 • 10

  Luksuselämää

  +

  Kausi 11. Jakso 10/18. Alexin uusi työpaikka tarjoaa hänelle luksusasunnon, jossa on kaikki palvelut ja tärkeitä naapureita, joita koko perhe haluaa käyttää hyväkseen Alexin tietämättä.

 • 11

  Isien opetukset

  +

  Kausi 11. Jakso 11/18. Phil vierailee isänsä luona, kun kuulee tästä huolestuttavia uutisia. Jay antaa Clairelle ja Mitchille muistoja lapsuudestaan, mikä saa heidät arvioimaan vanhaa tarinaa ensimmäisestä perhelomastaan.

 • 12

  Toimiston apulainen

  +

  Kausi 11. Jakso 12/18. Mitchell oppii tärkeän asian, kun Murray, entinen talon asukki, ilmestyy yllättäen paikalle. Dunphyjen entinen naapuri, Kenneth, josta on tullut teknologia-alan titaani, tulee käymään.

 • 13

  Pariisi

  +

  Kausi 11. Jakso 13/18. On viimeisen perhematkan vuoro, ja kaikki suuntaavat Pariisiin, jotta Jay voi ottaa vastaan elämäntyöpalkinnon työstään kaappialalla. Mutta hänen vanha arkkivihollisensa, Earl Chambers, keksii tavan vainota häntä.

 • 14

  Perhepäivällinen

  +

  Kausi 11. Jakso 14/18. Phil ja Claire vievät Haleyn ja Dylanin illalliselle vakuuttaakseen heille, etteivät he ole huonoja vanhempia. Illallisella he törmäävät Mitchiin ja Camiin, jotka valvovat Lilyn ensimmäisiä treffejä, sekä Jayhin ja Gloriaan, jotka tulevat Joen koulunäytelmästä.

 • 15

  Pieniä askelia

  +

  Kausi 11. Jakso 15/18. Claire on kutsuttu unelmatyöpaikkaansa haastatteluun, mutta Philin hankalat rappuset pilaavat hänen suunnitelmansa.

 • 16

  Uusi normaali

  +

  Kausi 11. Jakso 16/18. Mitchellin on vaikea päästää irti vanhasta elämästään, ja Gloria auttaa häntä hyvästelemään. Haley, Luke ja Alex päättävät pitää juhlat Dunphyjen kotona, kun Claire ja Phil lähtevät matkalle ja Dylanin äiti hoitaa kaksosia.

 • 17

  Loppunäytös, osa 1/2

  +

  Kausi 11. Jakso 17/18. Mitchell ja Cam totuttelevat uuteen elämäänsä. Phil ja Claire päättävät, että yhden lapsista on muutettava omilleen, jotta he saavat talonsa taas takaisin hallintaansa.

 • 18

  Loppunäytös, osa 2/2

  +

  Kausi 11. Jakso 18/18. Koko perhe huomaa, että hyvästeleminen on vaikeampaa kuin voisi luulla.