Moderni perhe

maanantai 20.00

1616
Modern Family © Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Moderni perhe

Seuraava TV-esitys

 1. keskiviikko 8. helmikuuta 06.00

  Pilotti (J01 - K01)

 2. keskiviikko 8. helmikuuta 06.20

  Pyörävaras (J02 - K01)

 3. keskiviikko 8. helmikuuta 08.10

  Tuulahdus menneisyydestä (J12 - K10)

Ohjelman kuvaus

Komediasarjan leskiössä on kolme täysin erilaista perhettä: keskivertopariskunta Phil ja Claire, ja heidän kolme lastaan, ulkonäkökeskeinen Haley, älykkö Alex sekä hyväntahtoinen sähläri Luke; Clairen isä Jay, hänen huomattavasti nuorempi vaimonsa Gloria Kolumbiasta ja heidän sofistikoitunut poikansa Manny; sekä Jayn poika Mitchell, hänen kumppaninsa Cameron, ja Kiinasta adoptoitu tytär Lily. Eri sukupolvien, sukupuolten ja kulttuurien väliset yhteentörmäykset luovat herkullisia tilanteita, joista päähenkilöt yrittävät selvitä kunnialla.

Jaksot

 • 1

  Perinteet kunniaan

  +

  Kausi 11. Jakso 1/18. Haley on päättänyt seurata kirjoista löytämiään kasvatusvinkkejä kaksosten kanssa, mutta Phil ja Claire ovat sitä mieltä, että heidän vanhat keinonsa ovat parempia. Manny ohjaa Jayn koiranpetimainoksen saadakseen ex-tyttöystävänsä palaamaan takaisin luokseen.

  Seuraava esitys
  lauantai 4. maaliskuuta 17.00
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  sunnuntai 5. maaliskuuta 09.00
  STAR-kanavalla
 • 2

  Kilven kiillotusta

  +

  Kausi 11. Jakso 2/18. Claire haluaa, että kaikki lähtevät talosta pois, ennen kuin he saavat hänet näyttämään huonolta tärkeän naisten businesslehden toimittajan silmissä. Jay kutsuu Mannyn viininmaistajaisiin, jotta he voisivat viettää laatuaikaa yhdessä.

  Seuraava esitys
  lauantai 4. maaliskuuta 17.30
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  sunnuntai 5. maaliskuuta 09.30
  STAR-kanavalla
 • 3

  Täydelliset parit

  +

  Kausi 11. Jakso 3/18. Phil, Claire, Alex ja Luke ovat innoissaan siitä, että kaksoset ovat heidän luonaan, mutta heistä huolehtiminen on uuvuttavaa! Mutta kun he huomaavat, että vauvat saattavat auttaa heitä toimittamaan asioitaan, he tarjoavat Haleylle vapaapäivää.

  Seuraava esitys
  lauantai 4. maaliskuuta 18.00
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  sunnuntai 5. maaliskuuta 10.00
  STAR-kanavalla
 • 4

  Allasbileet

  +

  Kausi 11. Jakso 4/18. Mitch ja Cam auttavat Lilyä pääsemään yli siitä, että hänen olonsa on epävarma uimapuvussa, mutta samalla he huomaavat itsekin olevansa epävarmoja. Nyt kun Glorian uusi harjoittelijan pesti vie niin paljon hänen aikaansa, Jay tuntee olonsa laiminlyödyksi.

  Seuraava esitys
  lauantai 4. maaliskuuta 18.30
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  sunnuntai 5. maaliskuuta 10.30
  STAR-kanavalla
 • 5

  Viimeinen halloween

  +

  Kausi 11. Jakso 5/18. Phil on päättänyt vihdoinkin pelästyttää Clairen halloweenina. Gloria tuntee olonsa ensimmäistä kertaa epävarmaksi ikänsä takia, kun joku arvaa oikein, että hän on Jayn vaimo.

 • 6

  Rohkea rokan syö

  +

  Kausi 11. Jakso 6/18. Gloria käyttää aikansa kaksosten kanssa siihen, että hän kastaa heidät salaa, ennen kuin Haley ja Dylan palaavat. Claire selvittelee yhä älykaappifiaskoa.

 • 7

  Viimeinen kiitospäivä

  +

  Kausi 11. Jakso 7/18. Cameronin ja Mitchellin ystävät olettavat, että nämä ovat eronneet, ja he ovat valinneet puolensa. Haley yrittää kokata kiitospäiväateriaa.

 • 8

  Kutsumattomia vieraita

  +

  Kausi 11. Jakso 8/18. Dunphyjen talo on ratketa liitoksistaan, kun Dylanin hippiäiti muuttaa heille ja Clairen yksinäinen isäpuoli, Jerry, haluaa vierailla heillä.

 • 9

  Jouluräyhää

  +

  Kausi 11. Jakso 9/18. Cameron toivoo pitävänsä kaikki tyytyväisinä heidän jokavuotisilla jouluillallisillaan, mutta Mitchell epäilee, että hänellä on salaisia taka-ajatuksia. Claire yrittää välttyä Jayn työtarjoukselta.

 • 10

  Luksuselämää

  +

  Kausi 11. Jakso 10/18. Alexin uusi työpaikka tarjoaa hänelle luksusasunnon, jossa on kaikki palvelut ja tärkeitä naapureita, joita koko perhe haluaa käyttää hyväkseen Alexin tietämättä.

 • 11

  Isien opetukset

  +

  Kausi 11. Jakso 11/18. Phil vierailee isänsä luona, kun kuulee tästä huolestuttavia uutisia. Jay antaa Clairelle ja Mitchille muistoja lapsuudestaan, mikä saa heidät arvioimaan vanhaa tarinaa ensimmäisestä perhelomastaan.

 • 12

  Toimiston apulainen

  +

  Kausi 11. Jakso 12/18. Mitchell oppii tärkeän asian, kun Murray, entinen talon asukki, ilmestyy yllättäen paikalle. Dunphyjen entinen naapuri, Kenneth, josta on tullut teknologia-alan titaani, tulee käymään.