Deep State

1616
Deep State

Seuraava TV-esitys

 1. tiistai 24. lokakuuta 02.50

  Paluu (J01 - K01)

 2. perjantai 27. lokakuuta 03.40

  Paluu (J01 - K01)

 3. tiistai 31. lokakuuta 02.55

  Eräänlaista sotaa (J02 - K01)

Ohjelman kuvaus

Entinen vakooja Max Easton (Mark Strong) haluaa karistaa raskaan menneisyytensä painolastin hartioiltaan ja mies elää tavallista elämää perheensä kanssa. Seesteinen arki järkkyy kun MI6:n ja CIA:n muodostaman yksikön esimies George White (Alistair Petrie) ottaa yhteyttä. Georgen Harry-poika (Joe Dempsie) on tapettu ja George janoaa kostoa. Hän pyytää Maxia hoitamaan vielä yhden keikan ja etsimään poikansa kuolemasta vastuussa olevat henkilöt. Max suostuu, mutta tehtävän edetessä hän huomaa sotkeutuneensa salaliittojen ja valheiden verkkoon. Ryhmä valtion virkamiehiä ja isojen yritysten johtajia on ryhtynyt yhteistyöhön ajaakseen omia etujaan maailman politiikassa. He pyrkivät aiheuttamaan kaaosta Lähi-idässä ja ovat valmiita tekemään mitä vain estääkseen salaliiton paljastumisen.

Jaksot

 • 1

  Cicero

  +

  Kausi 2. Jakso 1. Neljän USA:n erikoisjoukon jäsenen ja tulkin tapot viivästyttävät Washingtonin ja Malin hallituksen välistä hankitasopimusta, josta hämärä Deep State -salaliitto hyötyisi merkittävästi.

 • 2

  Paahtava aurinko

  +

  Kausi 2. Jakso 2. Varmistaakseen, että sopimus pääsee maaliin asti, Miller kehittää pommisuunnitelman, jonka avulla hän saisi useita asioita päätökseen.

 • 3

  Itsenäisyysjulistus

  +

  Kausi 2. Jakso 3. Harry ja Leyla kuulevat Aïchalta, että kaikki on liittynyt aseiden salakuljetukseen Malin hallituksesta Al Moctarille, joka pyrkii horjuttamaan maata.

 • 4

  Huomisen voitto

  +

  Kausi 2. Jakso 4. Aminata pitää lupauksensa ja Aïcha näkee perheensä, mutta Harry ja Leyla pidätetään murhasta.

 • 5

  Antautuminen

  +

  Kausi 2. Jakso 5. Harry, Aïcha ja Leyla ajetaan pois Bamakosta. Juuri kun he palaavat Al Moctarin leiriin, Aïcha viedään hirtettäväksi entisistä rikoksistaan.

 • 6

  Uusi normaali

  +

  Kausi 2. Jakso 6. Aïchaa viedään hirttotelineille, joten Harryn on esitettävä puolustus ja pian. Harry suostuttelee Al Moctarin odottamaan ja riskeeraa oman henkensä niin.

 • 7

  Muutoksia muutosten jälkeen

  +

  Kausi 2. Jakso 7. Harry, Leyla ja Aïcha selvittävät lisätietoja asekaupoista, kun USA:n sotilaat nappaavat heidät. Leyla ja Aïcha pääsevät pakoon, mutta Harry pidätetään, mikä on hyvä uutinen Millerille.

 • 8

  Kuolleen miehen kone

  +

  Kausi 2. Jakso 8. Viimein kaikki palaset ovat paikoillaan ja yhteys Deep Staten ja asekaupan välillä on selvillä. Millerin on keksittävä tarkkailunalaisena selviytymiskeino.