Deep State

1616
Deep State

Seuraava TV-esitys

 1. tiistai 5. joulukuuta 02.45

  Operaatio vihreä valo (J07 - K01)

 2. perjantai 8. joulukuuta 02.50

  Operaatio vihreä valo (J07 - K01)

 3. tiistai 12. joulukuuta 02.50

  Totuudenjälkeinen aika (J08 - K01)

Ohjelman kuvaus

Poliittisen jännitysdraaman 2. tuotantokaudella huomio siirtyy Lähi-idästä Afrikkaan, jonka luonnonvarat ovat länsimaiden teknologiselle kehitykselle välttämättömiä. Walton Goggins esittää entistä CIA:n agenttia Nathan Milleriä, jonka tehtävänä on varmistaa, että USA:n ja Malin välinen sopimus saadaan aikaan keinolla millä nyvänsä.

Jaksot

 • 1

  Cicero

  +

  Kausi 2. Jakso 1. Neljän USA:n erikoisjoukon jäsenen ja tulkin tapot viivästyttävät Washingtonin ja Malin hallituksen välistä hankitasopimusta, josta hämärä Deep State -salaliitto hyötyisi merkittävästi.

  Seuraava esitys
  tiistai 19. joulukuuta 02.50
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  perjantai 22. joulukuuta 02.50
  STAR-kanavalla
 • 2

  Paahtava aurinko

  +

  Kausi 2. Jakso 2. Varmistaakseen, että sopimus pääsee maaliin asti, Miller kehittää pommisuunnitelman, jonka avulla hän saisi useita asioita päätökseen.

  Seuraava esitys
  tiistai 26. joulukuuta 03.45
  STAR-kanavalla
  Seuraava esitys
  perjantai 29. joulukuuta 02.25
  STAR-kanavalla
 • 3

  Itsenäisyysjulistus

  +

  Kausi 2. Jakso 3. Harry ja Leyla kuulevat Aïchalta, että kaikki on liittynyt aseiden salakuljetukseen Malin hallituksesta Al Moctarille, joka pyrkii horjuttamaan maata.

  Seuraava esitys
  tiistai 2. tammikuuta 02.40
  STAR-kanavalla
 • 4

  Huomisen voitto

  +

  Kausi 2. Jakso 4. Aminata pitää lupauksensa ja Aïcha näkee perheensä, mutta Harry ja Leyla pidätetään murhasta.

 • 5

  Antautuminen

  +

  Kausi 2. Jakso 5. Harry, Aïcha ja Leyla ajetaan pois Bamakosta. Juuri kun he palaavat Al Moctarin leiriin, Aïcha viedään hirtettäväksi entisistä rikoksistaan.

 • 6

  Uusi normaali

  +

  Kausi 2. Jakso 6. Aïchaa viedään hirttotelineille, joten Harryn on esitettävä puolustus ja pian. Harry suostuttelee Al Moctarin odottamaan ja riskeeraa oman henkensä niin.

 • 7

  Muutoksia muutosten jälkeen

  +

  Kausi 2. Jakso 7. Harry, Leyla ja Aïcha selvittävät lisätietoja asekaupoista, kun USA:n sotilaat nappaavat heidät. Leyla ja Aïcha pääsevät pakoon, mutta Harry pidätetään, mikä on hyvä uutinen Millerille.

 • 8

  Kuolleen miehen kone

  +

  Kausi 2. Jakso 8. Viimein kaikki palaset ovat paikoillaan ja yhteys Deep Staten ja asekaupan välillä on selvillä. Millerin on keksittävä tarkkailunalaisena selviytymiskeino.