9-1-1: Lone Star

© Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
9-1-1: Lone Star

Ohjelman kuvaus

Newyorkilainen palokuntalainen muuttaa poikansa kanssa Texasin osavaltion Austiniin, missä hänen täytyy tasapainoilla eri velvollisuuksiensa – haavoittuvaisimmillaan olevien pelastamisen ja oman elämänsä ongelmien ratkomisen – välillä. Neljäs tuotantokausi.

Jaksot

 • 1

  The New Hotness

  +

  Uusi kausi alkaa! Kapteenit Strand ja Vega ryhtyvät toimiin 126:n muiden jäsenten kanssa maatalousnäyttelyn tapahtumapaikalla, kun Austiniin iskee derecho eli syöksyvirtausparvi – nopeasti liikkuvien, ankarien ukkosmyrskyjen sarja, josta seuraa hurrikaanien ja tornadojen vahvuisia tuulia, rankkasateita, äkkitulvia ja laaja-alaista tuhoa.

 • 2

  The New Hot Mess

  +

  Kausi 4. Jakso 2/18. Kapteeni Strand ja 126 kiirehtivät pelastamaan naista, joka on ansassa eksänsä kaappaamassa asuntovaunussaan. Owen kohtaa jälleen entisen vihollisensa, ylikonstaapeli O'Brienin, ja joutuu sitten FBI:n kuulusteltavaksi. Tommy pyytää Gracelta seurusteluneuvoja. TK ja Carlos keskustelevat Iris Blaken kanssa.

 • 3

  Cry Wolf

  +

  Kausi 2. Jakso 3/18. Owenin joutuessa syvemmälle FBI:n moottoripyöräjengitutkintaan ylikonstaapeli O'Brien tunnustaa hänelle jotain. Grace ja 126 vastaavat hätäkutsuun mieheltä, joka väittää tyttöystävänsä liukastuneen ja pudonneen jyrkänteeltä, ja Carlos vaarantaa oman henkensä etsiessään kadonnutta ystäväänsä.

 • 4

  Abandoned

  +

  Kausi 4. Jakso 4/18. Owen menee tapaamaan O'Brienia FBI:n kuuntelulaitteella varustettuna, mutta sitten paikalle ilmaantuu Honor Dogsin jäseniä, jotka kertovat tietävänsä soluttautujasta keskuudessaan. Hätääntynyt TK etsii epätoivoisesti Carlosia tämän kadottua ja jouduttua kaapatuksi.

 • 5

  Human Resources

  +

  Kausi 4. Jakso 5/18. Owen auttaa puolustamaan Marjania, kun pelastusvalitus pakottaa tämän tekemään haastavan eettisen päätöksen. Grace ystävystyy useasti hätänumeroon soittavan nuoren pojan kanssa, mutta kun Gracelle selviää pojan saattavan olla oikeasti vaarassa, hänen täytyy puuttua asiaan.

 • 6

  This Is Not A Drill

  +

  Kausi 4. Jakso 6/18. 126 kilpailee aikaa vastaan estääkseen kotimaisen terroristiuhan toteutumisen pääkaupungissa.

 • 7

  Tommy Dearest

  +

  Kausi 4. Jakso 7/18. Kapteeni Strand ja 126 auttavat aviomiestä, jonka vaimo "kuukahtaa" ollessaan muuten kuin ylösalaisin. Grace ottaa vastaan puhelun pizzakuskilta, jota odottaa elämänsä shokki.

 • 8

  9-1-1: Lone Star

  +

  Matkallaan takaisin Austiniin Marjania odottaa elämänsä kamppailu, kun tappaja valitsee hänet kohteekseen.

 • 9

  9-1-1: Lone Star

  +

  126 joutuu pelastamaan isän ja pojan autokoulutunnin mentyä vikaan ja kohtaa itsehillintänsä menettäneen itseapugurun. Owen muuttuu "Isäzillaksi" auttaessaan TK:n ja Carlosin häiden suunnittelussa. Marjan suhtautuu epäluuloisesti autoreissullaan tapaamaansa pariskuntaan.

 • 10

  9-1-1: Lone Star

  +

  Tommyn ja hänen entisen työnantajansa, yksityisyritys Paragon Medicsin, ensihoitajatiimit ottavat toisistaan mittaa hoidellessaan hätätapauksia, joihin liittyy dialyysipotilas ja hajuvesitehdas. Toisaalla Owen tulee hyvin juttuun varainkeruutilaisuudessa tapaamansa kauniin naisen kanssa

 • 11

  9-1-1: Lone Star

  +

  126 kiirehtii pelastamaan naista, jonka kaulaan on ammuttu nuoli. Judd yllättyy kaksin verroin Wyattin kertomasta uutisesta. Mateo auttaa pulassa olevaa sukulaistaan mutta päätyy katumaan sitä.

 • 12

  9-1-1: Lone Star

  +

 • 13

  9-1-1: Lone Star

  +

  Owen värvää Paulin auttamaan todistamaan Kendran viattomuuden. Tommy käsittelee seurakunnan juoruilua hänen parisuhteestaan pastori Trevorin kanssa.

 • 14

  9-1-1: Lone Star

  +

  Kun Marjan saa tietää entisen kihlattunsa odottavan vauvaa tämän uuden vaimon kanssa, 126 auttaa häntä astumaan deittailun maailmaan sarjalla treffejä, joilla on mukana esiliina.

 • 15

  9-1-1: Lone Star

  +

  Grace ja Carlos tekevät yhteistyötä epäillessään nuoren naisen päätyneen mustan pörssin kautta elinkauppaa harjoittavan ringin uhriksi. Owenin veli Robert tulee vierailulle ja tapaamaan TK:ta mutta yllättää samalla Owenin uutisella, joka saattaa vaikuttaa Strandin perheeseen.

 • 16

  9-1-1: Lone Star

  +

  Kun Tommy ja Judd ovat eri mieltä protokollasta paperitehtaalla tapahtuvan pelastustehtävän aikana, 126:n ensihoidon ja palokunnan välille syntyy täysimittainen vihanpito. Owen odottaa uutista, joka voi muuttaa hänen ja TK:n elämän pysyvästi.

 • 17

  9-1-1: Lone Star

  +

  Owen kokee ristiriitaisia tunteita veljensä Robertin (vieraileva tähti Chad Lowe) pyydettyä häneltä apua. Judd ja Grace käsittelevät perhekriisiään. Tragedia iskee TK:n ja Carlosin valmistautuessa hääpäiväänsä.

 • 18

  9-1-1: Lone Star

  +

  Owen kokee ristiriitaisia tunteita veljensä Robertin (vieraileva tähti Chad Lowe) pyydettyä häneltä apua. Judd ja Grace käsittelevät perhekriisiään. Tragedia iskee TK:n ja Carlosin valmistautuessa hääpäiväänsä.